Caracterizare minunată făcută Mihaelei Buzărnescu în presa internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Buzărnescu a făcut un turneu excelent la San Jose şi a câştigat primul ei titlu WTA, după o finală cu Maria Sakkari, din Grecia.

Succesul Mihaelei a fost lăudat la scenă deschisă de presa internaţională, jurnalistul  Bill Simons, făcându-i româncei o caracterizare superbă pe pe site-ul insidetennis.com.  "Dr. Buzărnescu administrează tratamentul San Jose”, scrie Bill Simons pe site-ul insidetennis.com, conform Digi 24,  "Pentru unii, mai cinici, turneul părea un pic bolnav (după eliminarea sau absenţa unor nume mari - n.r.). Dar nicio problemă, e timpul să chemăm un doctor bun. Vedeţi, Buzărnescu este nu numai cea mai bună jucătoare WTA de care n-aţi auzit vreodată, dar are şi un doctorat în sport”, scrie jurnalistul, care rezumă parcursul sportivei şi modul în care şi-a relansat cariera la 29 de ani. Ajungând în finala de la San Jose, "spartana” Maria Sakkari - care a eliminat-o pe Venus Williams din turneu - le-a oferit un pic de alinare compatrioţilor ei care au trecut prin trauma recentă a incendiilor de pădure.

"Dar, astăzi, cu tot sângele ei de războinică, Sakkari nu a mai putut oferi un contraatac. În 73 de minute, Buzărnescu a ajuns la primul ei titlu WTA din carieră. Spre deosebire de Simona la Paris, victoria Mihaelei nu-i aduce poziţia de lider mondial. Când se va da jos din avion la Toronto, nu o vor întâmpina 20.000 de români. Însă, în mod minunat, ea îşi face loc în top 20. Doctor Buzărnescu a administrat un adevărat tratament pentru suferinţele de la Mubadala Silicon Valley Classic. Şi, înainte de toate, ea are acum cel mai puternic dintre medicamente - încrederea. Dacă era tristă, deprimată şi se simţea pierdută cu câţiva ani în urmă, astăzi Mihaela spune: Înainte nu credeam în nimic. Acum cred în orice”, a încheiat Simons.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite