Căpitanul Greciei, despre meciul cu România, din preliminariile Euro 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Debutul României în preliminariile Campionatului European 2016 se apropie cu paşi repezi. Selecţionata lui Victor Piţurcă va întâlni reprezentativa similară a Greciei, într-un meci care se va disputa duminică, la Atena, începând cu ora 21.45.

Noul căpitan al Greciei, atacantul Dimitris Salpingidis, speră la o victorie, care să înlesnească apoi calificarea la Campionatul European din 2016. „Suntem un grup şi încercăm să aducem cât mai multe bucurii Greciei. Pentru mine e cea mai mare onoare să fiu desemnat liderul din teren şi o mare responsabilitate. Sper să reuşim calificarea la Euro şi să începem grupa cu o victorie în meciul cu România“, a declarat liderul de joc al grecilor.

Mijlocaşul Kostas Fortounis se aşteaptă la o confruntare dificilă: „Noul nostru antrenor, Claudio Ranieri, este un tehnician experimentat. Sigur, va avea nevoie de timp pentru a cunoaşte cât mai bine fiecare jucător, dar are experienţă pentru a obţine rezultate imediate. Va fi un meci extrem de dificil cu România. Cu un antrenor nou pe bancă şi cu multe nume noi în lot, va fi un test pentru noi să vedem în ce stadiu ne aflăm“. „Tricolorii“ fac parte din grupa F, alături de Grecia, Ungaria, Finlanda, Insulele Feroe şi Irlanda.


Victor Piţurcă, înaintea debutului României în preliminariile Euro: „Sub 1% şanse să plec la o echipă din Golf“

Anghel Iordănescu: "Piţurcă este un om serios, dacă a spus că rămâne la naţională totul este clar". Mircea Sandu şi-a făcut apariţia la antrenament

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite