„Cântec de lebădă“ şi pentru Lampard? Englezul, la ultimul meci la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Frank Lampard. FOTO: Getty Images
Frank Lampard. FOTO: Getty Images

David Villa a jucat ieri pentru ultima dată în tricoul Spaniei, astăzi Mondialul brazilianul aduce ultimul meci şi pentru un alt mare jucător. Partida cu Costa Rica (19.00, TVR 2) va fi ultima pentru mijlocaşul englez Frank Lampard.

În partida de astăzi, care nu mai are nicio miză pentru niciuna dintre grupări, Roy Hodgson va face nouă modificări în formula de start a Angliei, faţă de cea cu care a jucat în primele două meciuri la CM. 

Printre ele se află şi introducerea lui Lampard (36 de ani), care va fi titular şi căpitan în garnitura Angliei, în locul lui Gerrard, doar rezervă. De altfel, chiar şi Gerrard (34 de ani) a anunţat că se mai gândeşte dacă să joace pentru naţională, sau să se concentreze doar pe echipa de club, după acest Mondial.

Pentru Lampard însă, meciul cu Costa Rica, una dintre surprizele acestrui turneu final, prezenţa cu numărul 106 este, aproape sigur, ultima în tricoul „leilor britanici”. Din 1999, de la debut, Lampard a marcat 29 de goluri pentru Anglia, nouă din penalty, fiind cel mai proliofic marcator al insularilor, la acest capitol. 

Lampard este la al treilea Mondial (2006,2010, 2014), însă n-a jucat niciun minut în primele două partide ale Angliei. 

„Nu ştiu acum clar dacă mă voi retrage sau nu. O să mă întorc acasă şi voi lua o decizie, pentru că trebuie să-mi stabilesc şi viitorul la nivel de echipă de club“, a spus Lampard, în presa negleză. 

Mijlocaşul englez şi-a încheiat contractul cu Chelsea, în această vară, şi are oferte din SUA. 

Citeşte pe adevarul.ro toate ştirile despre CM 2014

CLICK AICI  pentru a raspunde testului de cunoştinţe despre CM şi poţi câştiga o tabletă

CLICK AICI pentru a paria pe meciurile de la CM şi poţi câştiga o tabletă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite