Campionatul Mondial de handbal: meciuri straşnice în semifinalele de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naţionala Norvegiei a bătut Rusia la scor şi e mare favorită la câştigarea turneului FOTO EPA
Naţionala Norvegiei a bătut Rusia la scor şi e mare favorită la câştigarea turneului FOTO EPA

Tabloul semifinalelor Campionatului Mondialul de handbal a fost stabilit miercuri seara, după ce s-au disputat ultimele două întâlniri din sferturi.


Tabloul semifinalelor Campionatului Mondialul de handbal a fost stabilit miercuri seara, după ce s-au disputat ultimele două întâlniri din sferturi. Mai întâi, Cehia a fost învinsă de Olanda, scor 26-30. Apoi, în duelul celor două favorite la câştigarea trofeului, Norvegia - Rusia, s-a impus formaţia nordică de o manieră chiar categorică: 34-17 (15-8). Nora Mork a făcut spectacol, marcând de nouă ori pentru campioana mondială en-titre, Norvegia. Semifinalele se vor juca vineri, iar cele două finale, pentru locul 3 şi locul 1, au loc duminică.
Mesajul Cristinei Neagu
Eliminate din optimile de finală de Cehia, jucătoarele noastre au revenit acasă. "Aşa cum v-am promis, echipa României a luptat şi a dat totul pe teren la acest Campionat Mondial. Din păcate, presiunea meciului eliminatoriu ne-a făcut să ne gândim mai mult la rezultat şi mai puţin la bucuria de a juca handbal, aşa cum am făcut-o la meciurile din grupă şi ne-am întors acasă, cred eu, prematur. Mulţumiri speciale pentru oamenii care ne-au susţinut din tribună, dar şi pentru cei care ne-au urmărit din faţă televizoarelor şi ne-au transmis încurajări pe parcursul turneului final! Vă doresc Sărbători fericite şi liniştite alături de cei dragi! Hai, România!", a scris Cristina Neagu pe contul său de Facebook.

CM de handbal
Sferturi

Suedia - Danemarca 26-23
Franţa - Muntenegru 25-22
Olanda - Cehia 30-26
Norvegia - Rusia 34-17

Semifinale, vineri

Olanda - Norvegia 18.30
Suedia - Franţa 21.30

Finala mică, duminică, ora 15.30

Finala, duminică, ora 18.30

Partidele sunt transmise pe Telekom Sport
 

Rezultatul primei semifinale! 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite