Campioanele sunt şi mame. Trei dintre handbalistele naţionalei au copii acasă. Au fost în lot şi la argintul din 2005

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei dintre handbalistele echipei naţionale, care a obţinut bronzul la campionatul Mondial de handbal feminin, sunt şi mame.

Aurelia Brădeanu, Valentina Elisei şi Paula Ungureanu sunt şi veteranele echipei noastre. Coincidenţă, toate au câte un băiaţel. Aurelia (36 de ani) a fost cea mai grăbită şi a născut în 2010. David are acum şase ani şi a fost aseară la aeroport, pentru a-şi aştepta mama.

După Aurelia Brădeanu, pe lista mamelor s-a înscris Paula Ungureanu (35 de ani). ea a născut tot un băiat în ianuarie 2012, micuţul primind numele Paul Ioan. El a fost prezent în Danemarca, susţinându-şi mama din tribune, la meciurile naţionalei. 

Naşul lui Paul Ioan este Valentina Elisei Ardean, care a născut şi ea un an mai târziu, în ianuarie 2013. Căpitanul naţionalai are tot un băiat, Robert.

Aurelia Brădeanu, Valentina Ardean Elisei şi Paula Ungureanu sunt şi singurele ”supravieţuitoare” ale echipei care în 2005 a cucerit medalia de argint la Mondialul de la St. Petersburg, atunci când am învins în semifinale cu scorul de 26-24 Ungaria, dar am fost bătute de Rusia, scor 28-23. Atunci, ca şi acum, Valentina Elisei a fost aleasă în echipa ideală a turneului final.

Ele au făcut parte şi din echipa României, care a obţinut bronzul european în 2010. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite