Ca-n filmele cu proşti! Ce se întâmplă la Hipodromul din Ploieşti după cinci luni de la redeschiderea oficială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hipodromul din Ploieşti a fost redeschis oficial, după refacerea din temelii, dar se confruntă cu o situaţie tragi-comică.

Hipodromul din Ploieşti a fost redeschis acum cinci luni, n-a găzduit nicio cursă oficială, dar are deja probleme şi trebuie reparat. Pe ici, pe colo, prin părţile esenţiale. 

Conform ziarului Telegrama de Prahova sunt probleme la pisă, la boxe şi la photo finish, iar primăria Ploieşti a chemat un expert din Franţa pentru a verifica starea acestora, arătându-se dispusă chiar să pătească suplimentar, deşi lucrarea este încă în garanţie. 

Chiar dacă a fost redeschis, Hipodromul nu a găzduit nicio cursă oficială, ci numai câteva de agrement. Surse ale ziarului prahovean indică mari probleme şi la grajduri, unde senzorii meniţi să pornească ventilaţia ar fi pentru dioxid de carbon. Cum caii nu emană dioxid de carbon, ei nu merg, iar mirosul degajat de animale este înfiorător.  "Cred că au confundat caii cu maşinile de curse, iar grajdurile cu boxele acestora", a explicat o sursă neoficială.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite