Buzărnescu „tremură“: Tatăl Mihaelei a explicat ce urmează pentru fiica sa în funcţie de gravitatea accidentării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Buzărnescu (20 WTA) a fost văzută de medici, imediat după ce a căzut pe teren în duelul cu Elina Svitolina (5 WTA), iar de acum există trei variante pentru ea.

Mihaela Buzărnescu s-a accidentat în cel mai bun moment al carierei şi riscă să-şi încheie sezonul înainte de US Open 2018 (27 august – 9 septembrie), turneu pentru care avea mari aşteptări.

Mihai Buzărnescu, tatăl lui „Miki“, a avut, astăzi dimineaţă, o intervenţie telefonică la Digi Sport şi a explicat care sunt variantele pentru fiica sa după nefericitul accident de la Rogers Cup.

Ce a spus Mihai Buzărnescu?

*Am vorbit după ce a mers la cabinetul de la turneu. În prima fază, au diagnosticat-o cu o entorsă de gradul unu sau doi. Dimineaţă, am sunat-o şi a zis că o doare, probabil, pentru că s-a răcit şi muşchiul şi piciorul în zona aceea. 

*Va face un RMN care va diagnostica dacă e entorsă de gradul unu sau doi şi apoi va face tratatemnul pentru afecţiunea respectivă. Probabil că la cabinetul turneului nu aveau aparatura necesară pentru a face acel RMN.

*Dacă e entorsă de gradul unu, va fi nevoie de timp mai puţin de refacere. Dacă e de gradul doi, ar fi cam la limită să joace la US Open. Dacă e mai mult, de gradul trei, nu prea e bine. Asta înseamnă că va pierde US Open.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite