După ce l-a bătut pe Bute, Jean Pascal s-a apucat de orgii sexuale. Poliţia e în alertă din cauza unei reclamaţii de viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pascal l-a învins pe Bute
Pascal l-a învins pe Bute

Jean Pascal l-a bătut pe Lucian Bute acum nouă zile şi de atunci o ţine numai în petreceri. Ultima însă i-a adus şi poliţia pe cap.

O tănără de 25 de ani a depus duminică dimineaţă o reclamaţie la Poliţia din Blainville, o suburbie a Montrealului, acuzând o agresiune sexuală, suferită în casa boxerului haitian. Aceasta susţine că a participat la o petrecere acasă la Pascal, unde s-ar fi petrecut violul. Poliţia a monitorizat ieri locuinţa boxerului, iar anchetatorii au efectuat o percheziţie pentru a descoperi eventuale dovezi ale infracţiunii, însă Pascal nu a fost prezent. El se află la Los Angeles, unde a pregătit meciul lui Bute, şi va reveni la Montreal abia mâine. El a participat însă la petrecerea la care victima a fost forţată să întreţină relaţii sexuale, dar duminică dimineaţa a plecat spre Statele Unite.Journal de Montreal, cel mai important ziar canadian precizează că avocatulsău susţine că nu are de să-şi facă griji în acest caz. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite