“Bunicul” Mugurel Buga, arma secretă a lui Adrian Szabo. Ce a făcut atacantul de 38 de ani în meciul cu CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mugurel Buga
Mugurel Buga

Dat afară de conducătorii echipei FC Braşov la începutul lunii martie, alături de alţi cinci jucători, Mugurel Buga s-a pregătit cu divizionara secundă Unirea Târlungeni până pe 22 aprilie, când antrenorul Adrian Szabo a cerut reprimirea celui poreclit “Pele” în lot.

"Normal, sunt foarte bucuros să revin alături de băieţi, după perioada de coşmar pe care am trăit-o. Am vorbit şi cu patronul Ioan Neculaie, dar şi cu antrenorul Adrian Szabo şi am rezolvat toate lucrurile, astfel că mă pot alătura echipei la antrenamente. Îmi doresc din tot sufletul să ajut echipa, mai ales în perioada asta foarte dificilă. Simt că a venit momentul să întorc şi eu ceva acestui club care ocupă un loc special în sufletul meu. FC Braşov traversează o perioadă foarte, foarte grea, dar în astfel de momente se văd adevăratele caractere. În toată această perioadă am simţit sprijinul suporterilor care m-au susţinut moral şi vreau să le promit un singur lucru, că atât cât voi juca, un minut, cinci sau zece, o voi face cu tot sufletul", a declarat atunci Buga. 

Atacantul care va împlini 38 de ani în luna decembrie a intrat în minutul 50 al întâlnirii cu CFR Cluj, dar a fost schimbat 30 de minute mai târziu, după ce a ratat cu poarta goală şi a provocat penalty-ul din care Tade a înscris golul prin care CFR a preluat conducerea cu 2-1. În cele din urmă, braşovenii au egalat graţie reuşitei lui Bencun din minutul 84. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite