Briliantul Begu! Ce i-a determinat pe americani să o caracterizeze astfel pe jucătoarea noastră, care s-a calificat în optimi la Charleston

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irina Begu şi-a mai adăugat o victorie în palmares şi va juca în optimi la Charleston cu deţinătoarea titlului de la turneul american.

 Begu a trecut destul de uşor de Claire Liu, care a avut un moment bun în primul set şi a revenit de la 1-5, la 4-5, dar Irina a stăpânit finalul setului 1 şi după ce a salvat două mingi de break şi-a făcut serviciul şi a câştigat manşa.

În setul 2, Irina s-a distanţat încă de la început şi a închis în forţă cu un game câştigat la zero. Irina Begu (38 WTA)  – Claire Liu (SUA, 202)  s-a terminat 6-4, 6-2 într-o oră şi jumătate. Briliant Begu, au scris americanii pe contul de twitter al turneului.

Irina acumulează 55 de puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 9.668 USD pentru calificarea în optimile de finală , fază a turneului în care o va întâlni pe Daria Kasatkina (Rusia, 12)  jucătoare cu care un palmares nefavorabil: 1-5, ele jucând şi aici anul trecut, în sferturile de finală. Ulterior, Kasatkina a câştigat turneul.

În schimb, cealaltă jucătoare din România, Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de Sara Erani, scor 6-3, 6-7, 2-6 şi a fost eliminată din competiţie.

VIDEO "Nu mă părăsi!" Moment şocant între o jucătoare şi antrenor la turneul WTA de la Charleston 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite