Brazilia a câştigat amicalul cu Bolivia, fondurile strânse fiind direcţionate spre familia unui băiat care a murit la un meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brazilia a învins Bolivia într-un amical FOTO conmebol.com
Brazilia a învins Bolivia într-un amical FOTO conmebol.com

Brazilia - Bolivia / Echipa naţională de fotbal a Braziliei a câştigat meciul amical disputat în compania Boliviei, scor 4-0.

Brazilienii au încheiat amicalul cu o victorie categorică, până la finalul meciului trecându-şi numele pe tabelă Leandro Damião (3'), Neymar (30', 41') şi Alexandre Pato (90+1'). Federaţia Braziliană de Fotbal a dorit ca toate veniturile obţinute în urma acestui meci amical să fie donate unei familii al cărei băiat a fost ucis, însă forul fotbalistic al Boliviei a anunţat că doar o parte din bani va fi redirecţionată astfel. În data de 20 februarie, Kevin Douglas, un spectator în vârstă de 14 ani a murit după meciul San José - Corinthians (1-1), fiind lovit de un material pirotehnic. 

Adolescentul, suporter San José, a decedat în timp ce era transportat la spital. Patru zile mai târziu, un spectator de 17 ani a recunoscut că e vinovat pentru moartea lui Kevin: „Sărbătoream golul favoriţilor, aveam o rachetă în geantă şi am declanşat-o. Nu prea ştiam s-o folosesc, iar racheta a pornit spre fanii bolivieni“, a declarat acesta sub protecţia anonimatului, cerându-şi scuze familiei băiatului ucis şi suporterilor care au fost arestaţi în urma acestui incident.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite