O echipă de top a Europei a fost invitată la Bucureşti în luna mai pentru un amical cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua este din ce în ce mai aproape de titlul cu numărul 24 în Liga I, motiv pentru care vrea să celebreze această performanţă prin disputarea unui amical de lux împotriva unui colos al fotbalului european.

Oficialii echipei Steaua au trimis cereri de solicitare firmei care s-a ocupat de organizarea partidei amicale Dinamo – Barcelona în vederea aducerii lui Bayern Munchen la Bucureşti la 25 mai, la o zi după disputarea finalei Ligii Campionilor. Deşi Steaua va avea meci de campionat atunci cu CS Turnu Severin, conducătorii roş-albaştri sunt aproape siguri de câştigarea campionatului, motiv pentru care acel meci ar putea fi amânat cu uşurinţă.

Condiţia pentru ca Bayern să joace amicalul cu Steaua pe Arena Naţională este ca bavarezii să nu se califice în finala Ligii Campionilor. Dacă nemţii vor ajunge în finala de pe Wembley, partida de verificare nu va mai fi organizată.

„Este adevărat că oficialii clubului Steaua ne-au trimis un document, conform căruia sunt de acord cu disputarea unui posibil meci cu Bayern Munchen, pe 26 mai, la Bucureşti”, a spus Adrian Thiess pentru ProSport, reprezentantul firmei care s-a ocupat de organizarea amicalului Dinamo – Barcelona.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite