Bilanţul după 14 luni cu Michael Schumacher imobilizat la pat. 14 milioane de euro şi multe incertitudini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Schumacher, fost pilot de Formula 1 FOTO Vicenzo Pinto/AFP
Michael Schumacher, fost pilot de Formula 1 FOTO Vicenzo Pinto/AFP

Michael Schumacher se află în aceeaşi stare de aproximativ 14 luni, timp în care procesul său de recuperare a implicat 14 milioane de euro, fără nicio perspectivă fericită.

De un an, viaţa lui Michael Schumacher înseamnă 15 doctori care se ocupă de îngrijirea lui şi rezultate care se lasă aşteptate. Multe declaraţii pesimiste, arareori o urmă de speranţă, iar ce se ştie sigur e starea lui actuală: nu vorbeşte, nu se mişcă şi a ajuns să cântărească 45 de kilograme. Desigur, există variaţii în acest sens, susţinându-se că îşi recunoaşte familia, acest lucru fiind vizibil după modul în care îi priveşte. 

Trecerea timpului, completată de absenţa unor declaraţii oficiale optimiste, conturează un scenariu sumbru, aşa cum notează şi „Daily Express“: „După o perioadă de 13 luni în care nu a putut face nicio mişcare, după o operaţie pe creier serioasă şi o comă de şase luni, Michael Schumacher a slăbit crunt. A ajuns să cântărească doar 45 de kilograme, iar exerciţiile pe care le face zilnic cu ajutorul unor fizioterapeuţi nu par a fi de ajuns. Riscul ca muşchii să se atrofieze este ridicat“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite