Begu, eliminare dramatică la US Open: a stat pe teren peste două ore. Ce a făcut Dulgheru în confruntarea cu Kerber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu
Irina Begu

România a avut cinci jucătoare pe tabloul principal la US Open. Din păcate, rezultatele înregistrate de ele n-au fost dintre cele mai bune.

Andreea Mitu (75 WTA) a intrat prima în concurs şi a fost eliminată de Smitkova (Cehia, 100 WTA) după o oră şi 23 de minute de joc. Smitkova s-a impus, relativ lejer, scor 7-6, 6-2. 

Dintre toate cele cinci românce, Alexandra Dulgheru (51 WTA) a avut cea mai dificilă misiune, jucând împotriva lui Kerber (11 WTA). Iar nemţoaica nu i-a dat nicio şansă, impunându-se în doar 68 de minute de joc, scor 6-3, 6-1.

Irina Begu (28 WTA) a avut parte de un meci dramatic în runda inaugurală. Românca a fost spulberată în primul set de Govrotsova (69 WTA), scor 1-6. Spre lauda ei, Begu a revenit puternic şi şi-a adjudecat setul doi, scor 6-0. Decisivul a fost pe muchie de cuţit şi s-a dus în tie-break. Acolo, s-a impus sportiva din Belarus, scor 7-3. Meciul a durat două ore şi 12 minute.

În noaptea de marţi spre miercuri, Niculescu (40 WTA) va juca împotriva lui Panova (132 WTA) pentru calificarea în turul II.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite