Simona Halep la US Open: reporterul a rămas cu gura căscată după răspunsul primit. Ce a spus românca după meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep n-a fost pusă la încercare de Marina Erakovici (Noua Zeelandă, 99 WTA) în primul ei meci la US Open 2015. A doua favorită a turneului a reuşit însă să şocheze la interviul de după partidă.

Simona Halep a avut un antrenament, nu un meci, în turul I, la US Open. Pe o arenă „Arthur Ashe“, mai degrabă goală, constăţeanca de 23 de ani a beneficiat de abandonul adversarei şi a ajuns în turul II.

Imediat după meci, românca a fost intervievată pe teren.

„E greu să intri pe teren la un turneu de Grand Slam în fiecare meci. Cu atât mai greu a fost acum, când am jucat pe terenul central în turul I. Am încercat să fiu agresivă, să joc bine şi să mă bucur de prima mea prezenţă pe terenul central. Le mulţumesc tuturor celor care au venit aici şi ne-au susţinut“, şi-a început Halep discursul.

Ea a vorbit despre arena „Arthur Ashe“, care a suferit anumite modificări faţă de 2014.

„M-am obişnuit cu ea, după ce am făcut antrenamentul de dinaintea jocului aici. Datorită schimbărilor făcute, vântul nu mai bate atât de puternic. Îmi place noul design“, a continuat Simona.

Întrebată ce aşteptări are de la US Open 2015, Halep a surprins: „Nicio aşteptare! În 2014, când am venit aici, jucasem finala la Roland Garros şi semifinala la Wimbledon. Am simţit o mare presiune şi am fost eliminată repede (n.r. – în turul III). Acum, vreau doar să joc bine, să câştig cât mai multe meciuri şi să mă bucur de tenis“.

„Şi, totuşi, n-ai nicio aşteptare?“, a insistat reporterul. „Nu. Deloc. Serena e aici, aşa că n-am nicio aşteptare. Doar vreau să joc bine şi să mă bucur de fiecare meci“, a încheiat ocupanta locului 2 WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite