Becali, în lacrimi: Patronul FCSB şi-a desfiinţat echipa de nervi! Cine a fost singurul jucător lăudat de latifundiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali spunea, înaintea meciului tur cu Hajduk Split, că echipa sa va rezolva calificarea încă din deplasare. Încă o dovadă că e paralel cu fotbalul!

FCSB merge în play-off-ul Ligii Europa, după o victorie chinuită în returul cu Hajduk Split. Vicecampioana României a jucat extrem de slab, atât în tur, cât şi în retur, dar nici adversarii n-au fost mai buni.

Într-un final, din confruntarea a doua formaţii extrem de slabe s-a calificat cea care a fost un pic mai norocoasă. De aceeaşi părere a fost şi Gigi Becali, după victoria de pe „Arena Naţională“.

Ce a spus Gigi Becali?

*Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru calificare, dar cum să fiu mulţumit de meci? Păi, am jucat ceva? Nimic n-am jucat. Noi nu suntem echipă de cupele europene. Poate ne calificăm, că mă iubeşte Dumnezeu, dar nu suntem echipă de Europa. Dacă nu ţii mingea şi o dai bufa-bufa, nu eşti formaţie mare.

*Eu nu mă dezic de Man, de Coman, de Moruţan sau de Nedelcu. Eu cred în ei, dar peste câţiva ani. Azi, nu avem valoare.

*Să vă spun exact emoţiile mele. La 1-0, aveam emoţii, pentru că vedeam că ceva nu merge. La 1-1, mi-am luat adio, mă gândeam ce să spun la TV. Voiam să spun că nu am ce vorbi, că nu joc în Europa. Spuneam rugăciune încontinuu: Hristoase, Ioan Botezătoru, Sfinte Gheorghe, voi puteţi să ne calificaţi. Eu făceam rugăciunea, dar nu credeam că ne calificăm. Dumnezeu a lucrat astfel, încât să-mi ia emoţia, că la 1-1 tot ei jucau mai bine decât noi.

*În seara asta, cred că toată lumea trebuie să înţeleagă că numai Dumnezeu face. Am plâns de bucurie că am zis cât de mult poate să mă iubească, să mă califice în minutul 93. Eu vă spun, a fost numai dragostea lui Dumnezeu faţă de mine aici.

*N-avem echipă mare. N-avem. N-avem echipă de bărbaţi adevăraţi cu care să jucăm competiţii mari. Deci, echipă mare nu suntem. Ce să le fac eu, să le dau eu bărbăţia mea? Aşa sunt născuţi. Ce pot să-i fac eu lui Tănase? Pot să-i fac eu ceva?

*Gnohere nu va mai fi vândut vreodată de la Steaua. Va avea mărire de salariu. I-am transmis că îi dau şi 10.000 de euro pentru fiecare kilogram în minus. De câte ori dă un kilogram jos, pac 10.000 de euro. Îi iau banii înapoi dacă se îngraşă, trebuie el să-mi dea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite