Becali, făcut KO de Rădoi: care au fost cele mai aprinse schimburi de replici între cei doi şi cum s-a impus finul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera a crezut că, punând presiune pe tânărul antrenor, va reuşi să facă ce vrea el la echipă. Nu numai că a eşuat, dar a avut parte şi de o reacţie fermă din partea fostului mijlocaş.

Mirel Rădoi are 1-0 în meciul cu Gigi Becali, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Până să puncteze primul în confruntarea cu naşul său, fostul internaţional l-a învins pe acesta în duelul de la distanţă care a avut loc, sâmbătă, prin intermediul posturilor de televiziune.

Ce a acuzat Becali la televizor

*E şi vina lui Rădoi, pentru că atunci când o echipă are 1-0 şi are meciul în mână şi apoi intră cum a intrat e numai vina antrenorului. Mirel nu ştie să motiveze echipa. Dacă jucătorii intră aşa cum au intrat ei după pauză, înseamnă că el îi cocoloşeşte.

*Când n-ai caracter, nu merge nimic, toată echipa, toţi m-au supărat pentru că n-au niciun pic de caracter. Ei au zis hai să ţinem de 1-0, dar ca să ţii de 1-0 trebuie să joci fotbal.

*Cojocaru se crede Maradona al portarilor, se crede Messi. El crede că face fotbal şi prezentare de modă. Nu poate fi cel mai bun portar aşa. Stăncioiu de la ASA e de şapte ori mai bun decât Cojocaru.

*Mai bine joc cu Iancu în locul lui Tade. Ăsta mi-a scos mingea din poartă. Unde e forţa lui? I-am spus lui Vali Argăseală să-i dea drumul liber. Să plece liber, gata. Pentru ce să-i mai dau 35.000 de euro pe lună?

*Iancu...poţi să-i dai lui 7.000 de şanse, el fotbalist nu ajunge. A intrat pe teren odihnit, a avut vreo două-trei mingi şi le-a pierdut, n-a făcut nimic.

*Papp a greşit de mai multe ori. Ţipă la el, că dacă îl laşi şi nu-i spui nimic, el tot mai greşeşte.

Cum a răspuns Rădoi la conferinţă

*În primele jocuri, am ştiut să-i motivez pe jucători, din păcate, acum nu mai pot. Poate că în acest moment acestea sunt limitele mele ca antrenor. N-aş accepta eu să stau, dacă nu sunt rezultate. Nu ţin de scaun.

*Băieţii n-au nicio vină. Noi, stafful, suntem de vină, ei şi-au dorit foarte mult. Din păcate, n-avem rezultate şi nici şansă, dar că n-au caracter nu se poate pune problema. Sunt aceiaşi jucători care au câştigat, anul trecut, trei trofee.

*Mă gândesc să-l dau afară pe Cojocaru din ţară, să-l împuşcăm. Eu zic că a luat un gol şi trebuie împuşcat. Eu am încredere în el! Are 19 ani şi jumătate şi nu s-a spus în câte meciuri ne-a salvat. Acuzaţi-ne pe noi, nu jucătorii, pentru că noi i-am ales să joace.

*Eu nu pot interzice nimănui să vorbească. Am avut o discuţie în care am spus că, dacă s-ar critica, ar fi bine să o facem între noi şi nu în public. Eu nu pot interzice nimănui să facă ce vrea, cu atât mai mult lui Gigi Becali, care e naşul meu.

Prima decizie: i-a ţinut în cantonament

Rădoi a avut, totuşi, o reacţie după ce Becali i-a reproşat că îi cocoloşeşte pe jucători. Imediat după remiza cu ASA Târgu-Mureş, tehnicianul roş-albaştrilor le-a transmis jucătorilor că nu vor mai avea liber, ci vor merge în cantonamentul. Fotbaliştii s-au conformat, iar echipa s-a antrenat, ieri dimineaţă, la Mogoşoaia, sub comanda lui Rădoi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite