Becali, în extaz: A distrus Dinamo din două fraze, după victoria istorică din derby

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Finanţatorul FCSB a savurat din plin succesul pe care echipa sa l-a obţinut, duminică seară, în faţa marii rivale din Ştefan cel Mare: 6-0!

Gigi Becali are un prim mare motiv de satisfacţie, după numirea lui Edward Iordănescu pe bancă tehnică. După o perioadă de aproape două săptămâni, în care campionatul a fost întrerupt, iar noul antrenor a putut să lucreze cu echipa, rezultatul s-a văzut: 6-0 cu Dinamo într-o partidă din etapa a 8-a.

Încântat, Gige Becali a oferit câteva declaraţii, în stilul său caracteristic, pentru prosport.ro, ironizând situaţia în care a ajuns Dinamo, cu cinci înfrângeri la rând în Liga I.

Ce a spus Gigi Becali?

*Ce să mai comentam? I-am dezmembrat. Îmi e milă de Dinamo, dar îi băteam rău şi dacă rămâneau în 11 (n.r. – Steliano Filip a fost eliminat la 1-0 pentru FCSB). V-am spus şi înainte de meci că n-am emoţii. Dinamo se va bate la salvarea de la retrogradare cu tot cu Torje al lor şi cu cine au mai adus ei acum. 

*Dinamo de acum nu mai e Dinamo de pe timpul lui Borcea. Edi (n.r. – Edward Iordănescu) le-a predat o lecţie tactică şi puteam să le dăm 8 sau 9 goluri. Dinamo n-a contat şi n-a avut nicio ocazie de gol. Când vor intra la noi Budescu, Coman şi Tănase o să-i distrugem pe toţi. 

*S-a văzut experienţa de pe teren a lui Keşeru. Aveţi răbdare că eu v-am spus că CFR nu e campioană, iar noi vom recupera.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite