VIDEO Bayern – Barcelona 4-0: Messi a ajuns la fel ca Adrian Cristea. Cifre îngrozitoare pentru cel mai bun jucător al lumii. „Adevărul“ prezintă statisticile unui meci istoric

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nemţii şi accidentarea l-au făcut invizibil pe Messi
Nemţii şi accidentarea l-au făcut invizibil pe Messi

După patru ani, Barcelona a încasat patru goluri într-un meci oficial. Ultima dată, se întâmplase la 1 martie 2009, în La Liga. Atunci însă, catalanii au pierdut, la limită, 3-4, cu Atletico Madrid. Acum, au fost zero pe linie!

La Munchen, Barcelona a fost umilită ca şi cum ar fi fost o echipă mică, nu cea mai tare formaţie din istoria sportului rege. De fapt, e clar că supremaţia „extratereştrilor“ în fotbalul mondial s-a încheiat.

Marţi seară, Bayern a fost trupa care a atins perfecţiunea. Cifrele partidei, furnizate de site-ul oficial al lui UEFA, descriu masacrul de la Munchen:

Bayern Munchen –Barcelona 4-0

                      37% :Posesie: 63%

                      13 :Ocazii de gol: 4   

                      9 :Şuturi pe poartă: 2  

                    4 :Şuturi spre poartă: 2

                       11 :Cornere: 4     

Practic, singurul capitol la care Barcelona a dominat a fost posesia. A fost însă o dominare inutilă şi sterilă, catalnii fiind inexistenţi în ofensivă.

Unde a fost Messi?

După Bayern – Barcelona, încă de la prima repriză, o glumă a circulat pe internet, prin intermediul site-urilor de socializare: „Messi – Missing (n.r. – dat dispărut)“.

Cine a lansat această glumă a fost chiar inspirat. Argentinianul, în mod evident, nerefăcut după accidentare, a fost inexistent! S-a plimbat pe teren, aducând aminte de indolentul Adrian Cristea, nu de cel mai bun fotbalist al planetei. 

De altfel, potrivit statisticilor, Messi a alergat cel mai puţin dintre toţi cei 20 de fotbalişti de câmp, care au fost titulari, marţi seară. Vedeta Barcelonei a alergat doar 7,4 kilometri. Prin comparaţie, lider la acest capitol a fost Muller cu 11,1 kilometri alergaţi. Atacantul lui Bayern a înscris de două ori.

În rest, Messi a tras o singură dată la poartă şi a suferit trei faulturi. 

VEZI GOLURILE MECIULUI BAYERN - BARCELONA 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite