Laurenţiu Reghecampf: „Returul e ultima şansă pentru noi, cu toate că Basel e favorită“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul echipei Steaua FOTO Răzvan Păsărică
Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul echipei Steaua FOTO Răzvan Păsărică

Steaua va disputa miercuri cea de-a patra etapă a Grupei E Champions League, când va întâlni FC Basel, în deplasare. Meciul este programat de la ora 21.45 şi va fi disponibil LIVETEXT pe adevarul.ro.

Laurenţiu Reghecampf a prefaţat meciul Basel - Steaua şi ia în calcul doar succesul, cu toate că admite că elveţienii sunt favoriţi.

...despre retur: „E un meci important pentru noi, un meci pe care ne dorim să-l câştigăm. Este clar că pentru noi asta e ultima şansă de a mai accede în primăvara europeană. Aşa cum am văzut la Bucureşti, întâlnim o echipă foarte bună, o echipă împotriva căreia am avut foarte multe probleme. Am reuşit însă să egalăm şi a fost un moment important pentru noi. 

Totuşi, trebuie să recunoaştem faptul că Basel este favorită pentru meciul de mâine. E o echipă puternică şi joacă pe teren propriu. Trebuie să jucăm cât mai compact, să avem şanse de a marca şi să şi reuşim să o facem. Jucătorii Stelei au valoare, au reuşit să treacă peste momentele dificile de până acum şi sper să o facă şi la meciul de aici. Nu va fi nicio tragedie dacă vom rata calificarea în primăvara Europa League. Această echipă a făcut deja foarte mult pentru fotbalul românesc. Întâlnim echipe foarte puternice în Ligă, nu are de ce să ne fie ruşine cu această echipă“.

...despre Mihai Pintilii: „Pentru noi Pintilii este foarte important, dar din păcate nu s-a antrenat cu echipa în ultimele două săptămâni. Va face antrenamentul oficial cu noi, dar va fi foarte greu să fie din primul minut pe teren mâine“.

Ciprian Tătăruşanu, titularul de drept din poarta Stelei, a adăugat: „E un joc important, de fapt e decisiv. Trebuie neapărat să obţinem un rezultat pozitiv pentru a ne mai păstra şansele la primăvara europeană. Sperăm să facem un joc mai bun decât cel de la Bucureşti, altfel nu vom putea câştiga. Ei sunt organizaţi, solizi, trebuie să ne autodepăşim“.

Sursă: www.prosport.ro

Rezultatele meciurilor Stelei din Grupa E

Etapa I

  • Schalke 04 - Steaua: 3-0
  • Chelsea - FC Basel: 1-2

Etapa a II-a

  • FC Basel - Schalke 04: 0-1
  • Steaua - Chelsea: 0-4

Etapa a III-a

  • Schalke 04 - Chelsea: 0-3
  • Steaua - FC Basel: 1-1

Clasament

  • Chelsea: 6p
  • Schalke 04: 6p
  • FC Basel: 4p
  • Steaua: 1p
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite