Barty, start cu racheta tremurând la Australian Open: Ce a făcut în faţa jucătoarei de pe locul 120 WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ashleigh Barty are de apărat 430 de puncte pentru parcursul de la Australian Open 2019
Ashleigh Barty are de apărat 430 de puncte pentru parcursul de la Australian Open 2019

Liderul mondial şi favorita tribunelor a ajuns la Melbourne, după ce a cucerit trofeul la Adelaide, însă triumful din weekend nu e garanţia unui parcurs lung în primul Grand Slam al anului.

Ashleigh Barty evoluează sub o presiune destul de mare la Australian Open 2020! Pe lângă faptul că a abordat turneul din postura de lider WTA, australianca de 23 de ani are de îndeplinit şi aşteptările publicului care o vrea campioană pe teren propriu.

Iar această presiune s-a simţit, astăzi, în turul I, când Barty a „tremurat“ pentru calificare. Australianca, deţinătoarea trofeului la French Open, a cedat primul set al meciului cu Lesia Tsurenko (120 WTA), scor 5-7. Apoi însă, Barty a pus piciorul pe acceleraţie şi a arătat de ce ocupă locul 1 în lume: 6-1, 6-1! Dacă primul set a durtat 45 de minute, în schimb, în următoarele două, dominarea lui Barty a fost atât de evidentă, încât aceasta a mai avut nevoie de doar 53 de minute pentru a-şi adjudeca prezenţa în turul II.

În următorul meci, Barty va juca fie cu Hercog (48 WTA), fie cu Peterson (44 WTA).

Anul trecut, liderul mondial a avansat până în sferturile de la Australian Open, unde a fost învinsă de Kvitova: 1-6, 4-6. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite