Barcelona îşi blindează tripleta de aur: Messi- Neymar- Suarez. Ce salarii vor primi aceştia din noul sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suarez Neymar Messi
Suarez Neymar Messi

Barcelona se pregăteşte de o investiţie majoră, însă nu mai cumpără jucători, ci bagă bani pentru a-şi păstra actualii jucători.

Posibil ca intenţiile arabilor de la Manchester City, care-l vor cu orice preţ pe Messi, să-i fi speriat atât de tare pe şefii catalanilor, încât aceştia au decis să blindeze contractul argentinianului, iar pe lângă el să-i blocheze şi pe „locotenenţii” lui, Neymar şi Luis Suarez.
Noul contract al lui Messi aduce la lumină un salariu astronomic. Jucătorul de 28 de ani va câştiga din vară 39,4 milioane de euro pe sezon, de 20 de ori mai mult decât tot lotul Stelei. Chiar şi pentru Messi, care în 2014 a devenit cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului, saltul este mare. Practic, Barcelona îi dublează salariul, dar clauza de reziliere a contractului rămâne aceeaşi: 250 de milioane de euro. Intervin însă alte prevederi în angajamentul celui care acâştigat de cinci ori „Balonul de Aur”, care demonstrează clar că acesta nu vrea să plece de la Barcelona. În cazul în care clubul e nevoit să-l vândă , jucătorul trebuie să primească despăgubiri de 20 de milioane de euro. „Vreau să-mi închei cariera acasă, iar casa mea este Barcelona”,a  spus fotbalistul la începutul acestei luni. El joacă de la 14 ani în culorile „blau-grana” şi a doborât record după record, atingând un număr impresionant de meciuri, goluri şi trofee, care au schimbat istoria clubului.
Investiţiile Barcelonei nu se vor opri însă la Messi, deoarece şi ceilalţi doi atacanţi, Neymar şi Suarez sunt vânaţi de alte cluburi. Cum cei trei se simt extraordinar împreună şi formează cea mai eficientă maşină de goluri din fotbalul actual, Neymar şi Suarez vor primi şi ei o dublare de salariu, astfel că amândoi îl vor depăşi pe Cristiano Ronaldo, pe care Real Madrid îl răsplăteşte cu doar 17 milioane de euro.


Salariile jucătorilor de la Barcelona
Messi: 21.2
Neymar: 10
Suarez: 10
Iniesta: 7.5
Rakitic: 6.5
Busquets: 6
Alves: 6
Pique: 5.8
Mascherano: 5.5
Alba: 4
Arda Turan: 4
Bravo: 3.5
Vermaelen: 3.5
Ter Stegen: 3
Mathieu: 3
Adriano: 2.5
Aleix Vidal: 2.5
Rafinha: 2
Bartra: 2
Sergi Roberto: 1.5
Douglas: 1.5
Masip: 1
Munir: 1
Sandro: 1

Sumele sunt exprimate în milioane de euro
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite