Balaci a fost „trădat“ de ginerele său: oripilat de ce a văzut la arabi, Trică l-a lăsat singur şi s-a întors în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Balaci (dreapta), alături de Eugen Trică. FOTO: Click
Balaci (dreapta), alături de Eugen Trică. FOTO: Click

Tehnicianul de 56 de ani a preluat Al-Nahdha din Arabia Saudită în această vară şi l-a luat şi pe fostul antrenor al CFR-ului cu el în Asia. După numai trei săptămâni, Trică s-a întors în ţară.

Cu 13 trofee luate în zona Golfului Persic, Ilie Balaci e un obişnuit al Orientului Mijlociu. Paradoxal, „Minunea blondă“ n-a reuşit niciodată, ca antrenor, în ţară, însă şi-a făcut un nume printre străini. 

În această vară, după doi ani în care n-a avut angajament, Balaci a semnat cu Al-Nahdha, o formaţie care a promovat în primul eşalon după 20 de ani în care a stat prin ligile inferioare din Arabia Saudită.

320.000 de dolari pe sezon a fost suma cu care cei de la Al-Nahdha l-au convins pe Balaci. Acesta nu s-a dus singur la Dammam, ci alături de Eugen Trică, ginerele său pe care l-a angajat ca secund. Colaborarea a fost însă una de scurtă durată.

Mai bine în „C“ decât în Orient

Contactat de stiridesport.ro, Trică a comentat, scurt, de ce n-a rezistat în Asia. „Nu e de mine ce am văzut acolo. Important e că sunt acum în România. Nu vreau să divulg motivele pentru care am plecat de la arabi“, a spus fostul mijlocaş.

Socrul său a lăsat senzaţia că nu i-a picat bine abandonul lui Trică. „De ce a plecat Trică? Fiindcă nu s-a acomodat. De ce nu s-a acomodat? Întrebaţi-l pe el. Eu n-am nicio problemă aici. Sunt obişnuit cu fotbalul şi cu viaţa din această parte a lumii“, a spus Balaci pentru stiridesport.ro.

Se pare că, după ce a revenit în România, Trică va prelua Juventus Colentina, grupare care activează în liga a treia. 

CLICK AICI PENTRU A AFLA CE L-A GONIT PE TRICĂ DE LA ARABI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite