AUDIO Gigi Becali, luat peste picior de un jurnalist englez: „A pierdut sigla Stelei? Să pună un penis pe tricouri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cât timp a fost în libertate, latifundiarul din Pipera a fost un mare duşman al homosexualilor. Acum, când are din ce în ce mai multe necazuri, patronul roş-albaştrilor e ironizat, inclusiv în Anglia.

Echipa lui Gigi Becali şi-a pierdut identitatea, după verdictul definitiv şi irevocabil dat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a anunţat că numai Clubul Sportiv al Armatei poate folosi brandul Steaua.

Deocamdată, nu se ştie exact ce a pierdut echipa lui Becali. Reprezentanţii MApN susţin că Gâlcă şi elevii săi n-au dreptul de a folosi numele şi sigla Stelei, nu se pot prezenta la meciuri în roşu şi albastru şi au rămas şi fără palmares. În schimb, Valeriu Argăseală spune că Becali a pierdut doar sigla Stelei.

Cert e că până la lămurirea situaţiei, Becali n-a îndrăznit să folosească nici numele, nici sigla clubului şi nici culorile roşu şi albastru în meciul de campionat cu CSMS Iaşi. Abia după ce reprezentanţii MApN şi-au dat acordul, echipa de fotbal s-a prezentat normal în ultimele două partide din 2014, cu Dinamo Kiev şi în Cupa Ligii.

Problema cu care se confruntă Gigi Becali a ajuns subiect de discuţie şi la o emisiune de radio, „Football Weekly“, găzduită de publicaţia britanică, „The Guardian“. Potrivit prosport.ro, în emisiunea difuzată la 11 decembrie, invitaţii prezenţi în studio au „analizat“ faptul că Becali a pierdut sigla în dauna Clubului Sportiv al Armatei. 

Astfel, a ieşit un dialog incredibil:

James Richardson: E interesant, nu? Ce părere aveţi?

Iain McIntosh: Nu-mi prea pasă.

James Richardson: E Steaua Bucureşti! Dacă nu îşi iau numele şi sigla, cum o să-şi spună?

Iain McIntosh: Dacă cineva reuşeşte să-i producă necazuri lui Becali, pentru mine e o persoană bună. (N.red. – Becali) E un personaj dezgustător.

James Richardson: Dar cum rămâne cu fanii? Nu te gândeşti la ei nicio secundă.

Iain McIntosh (se preface afectat): Ai dreptate, ai dreptate. Îmi pare rău. Nu era o prioritate pentru mine. Sper ca fiecare să capete ce doreşte din povestea asta.

James Richardson: E o posibilitate incitantă de a alege un nou nume şi culori.

Gregg Bakowski: Şi un simbol

Iain McIntosh: Un simbol, da.

Bakowski: Fanii nu trebuie să-i spună Steaua. Să înceteze să-i mai spună aşa...  Pot pune o poză uriaşă cu un penis pe tricou (Hohote de râs în studio)

Richardson: La asta nu m-am aşteptat! Cum ar fi?

McIntosh: Becali este înspăimântător atunci când vine vorba de penisuri.

Richardson: De ce este aşa?

McIntosh: Nu-i place ca două persoane cu penis să fie împreună. Este foarte împotrivă. E o exclusivitate cu penisuri.

Richardson: Serios? Mă întreb de ce se simte ameninţat…

McIntosh: Cine ştie!? Cine ar putea să speculeze?! (hohote de râs teribile în studio)

Richardson: Hmmmm.

ASCULTĂ AICI DIALOGUL DESPRE BECALI ŞI STEAUA

CITEŞTE ŞI:

*Cine e jurnalistul englez care l-a luat la mişto pe Gigi Becali

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite