Au câştigat, dar se despart! Irina Begu va juca alături de o altă româncă la turneul de Grand Slam, de la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu şi Simona Halep
Irina Begu şi Simona Halep

Simona Halep şi Irina Begu au câştigat turneul de la Shenzhen, competiţia de dublu, dar nu vor face echipă şi în continuare.

Cel puţin nu în viitorul apropiat, deoarece Irina îşi alesese deja o parteneră pentru Grand Slamul de la Melbourne. La Australian Open, ea va juca în pereche cu Monica Niculescu, în vreme ce Simona nu s-a înscris şi în competiţia de dublu. Totuşi, pe viitor, ele vor mai face echipă, după cum a spus chiar Irina azi, după finala de la Shenzhen. "Cu siguranţă o să mai jucăm şi la alte turnee, am jucat şi la Madrid în 2017 şi am ajuns până în semifinale. Depinde foarte mult de Simona, e numărul 1 WTA, e normal să se concentreze mai mult pe simplu. Eu joc mai mult dublu, iar atunci când are timp şi vrea să jucăm vom încerca să o facem. E special să joci cu o româncă, mai ales care este numărul 1 mondial. Eu şi Simona ne ştim de când eram nişte copile. Pentru mine e mai uşor să joc cu ea, ne-am distrat foarte mult jucând la dublu", a afirmat Begu.

Te-ar putea interesa şi:

CTP, după primul succes al Simonei Halep din 2018: „Sunt puţin uluit, nu ştiu cum se poate aşa ceva“

„Halep se reafirmă ca numărul unu mondial“. Reacţii după succesul româncei de la Shenzen

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite