Astra - Oţelul 4-1. Fosta campioană a României a picat în "B" şi matematic, "astralii"merg spre Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Budescu a deschis scorul FOTO Mediafax
Constantin Budescu a deschis scorul FOTO Mediafax

Astra Giurgiu a câştigat cu 4-1 meciul cu Oţelul Galaţi şi e ca şi calificată în Europa League. În schimb, fosta campioană se pregăteşte de matineu.

În penultimul meci al etapei a 31-a, Astra Giurgiu a câştigat cu 4-1 meciul cu Oţelul Galaţi de pe teren propriu, goluriile fiind marcate de Budescu 17, Alibec 28, Seto 45, De Amorim 60, respectiv  I. Popa 18. 

Singura consolare a gălăţenilor e golul marcat de Iulian Popa, unul dintre cele mai frumoase ale sezonului (VIDEO). În schimb, "oţelarii" au primit goluri uşoare, după erori de cascadorii râsului în apărare. 

1-0: Budescu a deschis scorul cu un şut din apropiere după o pasă de la Tembo

1-1: Popa a restabilit egalitatea cu un şut la vinclu de la circa 30 de metri

2-1: Alibec a marcat de la aproximativ 11 metri după o pasă de la Budescu

3-1: Seto a scăpat singur cu Abraham şi a majorat scorul după o gafă de începător a lui Solomou. Acesta a preluat o minge, a mers cu ea până în centrul careului, de unde i-a pasat simplu lui Seto. (VIDEO)

4-1: De Amorim a stabilit scorul final în minutul 59.

Astra Giurgiu: S. Lung jr. - G. Enache, Oros, Ben Youssef, Junior Morais - Seto (Fatai '65), Laban - Tembo (Florescu '54), Budescu (Nuno Pinto'80), De Amorim - Alibec. Antrenor: Marius Şumudică

Oţelul Galaţi: Abraham - Solomou (Milea '46), Sissoko, Leca (Mişelăricu '20), D. Popescu - Helder, Cucu, I. Popa - Grădinaru (Tudorie '53), Cernat, L. Iorga. Antrenor: Florin Marin

Arbitri: Denis Haidiner (centru) - Sebastian Gheorghe, Adrian Mărginean (asistenţi) 

Victoria Astrei e a treia consecutivă în ultimele trei etape, de când echipa a fost preluată de Marius Şumudică. Prin acest succes, giurgiuvenii şi-au consolidat locul 4, cu 50 de puncte, 5 mai multe ca FC Botoşani, următoarea echipă cu drept de joc în Europa League.

În schimb, Oţelul nu mai are nicio şansă de a scăpa de la retrogradare, ajungând să joace la matineu la doar trei ani de când în conturile clubului intrau 18 milioane de euro. Oţelul a jucat neîntrerupt în Liga 1 din 1991. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite