Arabii fac bani frumoşi de pe urma lui Halep: Cât trebuie să plătească românii care vor să vadă finala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) a ajuns în ultimul act de la Dubai Tennis Championships, spre bucuria organizatorilor, care mizează pe tribune pline, sâmbătă, în partida decisivă pentru trofeu.

Simona Halep e, din nou, în finala de la Dubai, după ce, în 2015, a câştigat trofeul în Emirate după o partidă cu Karolina Pliskova, scor 6-4, 7-6.

Cum oraşul care găzduieşte acest turneu e o destinaţie accesibilă pentru români, mulţi fac deplasarea acolo, atât pentru turism, cât şi pentru a urmări partidele Simonei. Şi, pe lângă cei care se duc în Emirate pentru Dubai Tennis Championships, în această ţară există o comunitate mare de români, care muncesc în micuţul stat din Golful Persic.

Tocmai de aceea, la fiecare ediţie, meciurile Simonei se joacă, aproape mereu, cu tribunele pline. Aşa a fost şi acum. În primele trei zile, românii au achitat nişte preţuri rezonabile pentru bilete, între 14 şi 40 de euro. Apoi însă, preţurile au crescut treptat.

Iar sâmbătă (ora 17.00, Digi Sport 2), cei care vor dori să vadă duelul Halep (2 WTA) - Rybakina (19 WTA) pot cumpăra bilete de 93, 131 sau 145 de euro!

400 de români au urmărit semifinala dintre Simona Halep şi Jennifer Brady.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite