Ana Maria Brânză, prima reacţie după anunţul federaţiei referitor la un posibil contact cu COVID-19 la ultimul concurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Brânză a transmis un mesaj după situaţia de la etapa de Cupă Mondială de la Budapesta
Ana Maria Brânză a transmis un mesaj după situaţia de la etapa de Cupă Mondială de la Budapesta

Lider în clasamentul mondial la spadă feminin, Ana Maria Brânză s-a numărat printtre cei 17 sportivi români care au participat în perioada 6-8 martie la etapa de Cupă Mondială de la Budapesta.

Federaţia Internaţională de Scrimă a anunţat, ieri, că mai mulţi sportivi care au concurat la Budapesta au primit rezultate pozitive pentru COVID-19 la revenirea în Asia.

Sportiva în vârstă de 35 de ani a transmis un mesaj pe reţelele de socializare prin care anunţă că atât ea, cât şi colegele sale din lotul tricolor sunt bine.

Iată ce a scris Ana Maria Brânză, campioană olimpică la Jocurile Olimpice de la Rio (2016), cu echipa, dublă campioană mondială şi de şapte ori campioană europeană la spadă.

„Dragilor,

Având în vedere ultimele noutăţi, materialele din presa sportivă şi dată fiind situaţia actuală, ţin să vă anunţ că atât eu, cât şi colegele din lotul naţional şi cei din echipa tehnică suntem bine.

În cursul zilei de astăzi am fost informaţi de către FIE (International Fencing Federation) de cazul sportivilor asiatici testaţi pozitiv pentru COVID-19. Deşi suntem adversari pe planşă, în aceste momente le transmitem gânduri bune şi refacere rapidă.

Am urmat cu stricteţe recomandările Federaţiei Române de Scrimă şi am contactat #DSP - eu am fost mai puţin norocoasă şi n-am prins un apel telefonic, dar am trimis e-mail şi voi insista în perioada imediat următoare deşi sunt convinsă că sunt solicitaţi peste limită!

De când am revenit în ţară, am decis să rămân în casă, cu foarte mici excepţii. Deşi n-am prezentat niciun simptom până în acest moment şi pe toată perioada competiţiei de la Budapesta nu am intrat în contact direct cu vreunul dintre sportivii în cauză, am hotărât că aşa este mai sănătos, atât pentru mine, cât şi pentru ceilalţi.

Nu voi vorbi mai multe despre subiect. Vă rog doar să aveţi grijă de voi şi nu numai.
Să ne revedem sănătoşi şi zâmbitori“

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite