Alternativă după retragere sau pentru menţinerea în formă. Foarte mulţi foşti jucători fac furori la minifotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bănel Nicoliţă
Bănel Nicoliţă

Peste 50 de foşti fotbalişti de nivel înalt au ajuns la Victory Cup, una dintre cele mai importante competiţii de minifotbal din Bucureşti.

Unii dintre aceştia au folosit campionatul de minifotbal pentru a se menţine în formă atunci când nu au avut echipă. Este cazul mai multor jucători din Liga I sau Liga a II-a, iar cel mai elocvent exemplu este al lui Bănel Nicoliţă, care pănă să revină pe teren mare a jucat la mini-fotbal..

În momentul de faţă, din foştii fotbalişti de la Victory Cup se poate alcătui o echipă care cu siguranţă ar face faţă şi pe teren mare. Pentru Pronostic Sportiv, echipa care ocupă primul loc în Liga I la Campionatul de Minifotbal Victory Cup, evoluează Petre Marin (foto), Sorin Ghionea, Stelian Stancu, Sorin Paraschiv, Bogdan Pătraşcu sau fostul jucător al Concordiei, Iulian Mamele. În anii trecuţi au jucat şi Cătălin Liţă, în prezent agent de jucători, Rică Neaga, director sportiv la Poli Timişoara sau fostul rapidist, Ionuţ Mazilu.

petre

Nicoliţă şi Gigel Coman au făcut furori până să revină în activitate

De asemenea, înainte de a reveni la fotbalul pe teren mare, Bănel Nicoliţă (Aris Limassol) şi Gigel Coman (Metaloglobus) marcau goluri pe bandă rulantă şi la minifotbal.Liviu Ganea s-a întors şi el pe gazon, dar în Liga a patra, la Carmen Bucureşti. Iar pentru că regulamentul de la Victory Cup le permite jucătorilor care nu evoluează în primele trei eşaloane să fie legitimaţi la minifotbal, fostul campion cu Dinamo (2007) şi CFR Cluj (2012), joacă şi pentru Anonymous, din Liga 2-a C, pe teren redus.
Campion cu Unirea Urziceni în 2009, Nicu Epaminonda s-a transferat în această ediţie a Campionatului Victory Cup, la formaţia Om la Om. Tot în prima ligă pe teren redus a ajuns şi fostul talentant mijlocaş al României, Tibi Bălan, care face cuplu la Good Team (locul 9) cu fostul său coleg de la Sportul Studenţesc, Florin Maxim.

Nae Constantin şi Petruş Manta se bat cu Sorin Pană pentru promovare

costica

Eurofantasticul Nae Constantin (foto), jucător cu peste 200 de meciuri în Liga I la Petrolul, Rapid şi FC Braşov, este coleg de echipă la Specialii cu fostul atacant al celor de la Rocar sau UTA Arad, Petruş Manta, dar şi cu Ionuţ Angheluţă, fost Poli Timişoara. În prezent, formaţia la care evoluează ei se luptă pentru un loc în barajul de promovare în Liga I cu alte trei formaţii din Liga a doua A. Una dintre acestea este Spartanii, echipa la care joacă Sorin Pană, care în Liga I a îmbrăcat tricoul celor de la Concordia Chiajna.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite