Schimbări la FC Braşov: pleacă Alexandru Pelici, vine Ilie Stan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo a învins FC Braşov, în etapa a 13-a din Liga I FOTO Răzvan Păsărică
Dinamo a învins FC Braşov, în etapa a 13-a din Liga I FOTO Răzvan Păsărică

FC Braşov a fost învinsă duminică, în deplasare, de Dinamo, alb-roşii impunându-se cu 2-1. Înfrângerea a determinat demisia lui Alexandru Pelici, care se declară categoric în privinţa acestei decizii.

Dacă tehnicianul lui Dinamo, Flavius Stoican, cunoaşte succesul ca antrenor prin prisma celor trei victorii consecutive, reuşite în toate competiţiile, nu la fel stau lucrurile la FC Braşov. Echipa de sub Tâmpa a rămas fără „principalul“ de pe banca tehnică, acesta anunţându-şi plecarea imediat după meci: 

„Am avut un penalti, punctele nu mai vin înapoi. Există momente în viaţă când trebuie să pleci dacă nu faci ceea ce ţi-ai dorit. În momentul de faţă, FC Braşov are nevoie de puncte. Nu e timp de construcţie sau altceva. Nu are nevoie de discuţii sau altceva. Din păcate, noi nu am reuşit să strângem puncte. Vor veni etape mai accesibile, dacă ţinem cont că am jucat cu Astra, Steaua, Dinamo. Sunt un om de onoare, asta este decizia, este o demisie de onoare“.

Pelici a preluat „cârma“ echipei din Braşov pe 23 septembrie 2013, după ce a renunţat să antreneze Metalul Reşiţa. Locul său va fi preluat de Ilie Stan, potrivit DigiSport, care este liber de contract după demiterea de la Vaslui. În acest moment, braşovenii ocupă locul 14 în clasamentul Ligii I, cu un bilanţ de două victorii, patru egaluri şi şapte înfrângeri. De cealaltă parte, Dinamo este pe poziţia a şasea, având cinci partide câştigate, patru remize şi tot atâtea meciuri pierdute.

Cifrele lui Alexandru Pelici

39 de ani;

3 echipe antrenate în Liga I: Voinţa Sibiu, Unirea Alba Iulia, FC Braşov;

5 formaţii conduse în celelalte eşaloane: Arieşul Turda, FCM Reşiţa, Târgu Mureş, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reşiţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite