Alexandru Maxim, plătit regeşte de Stuttgart: va încasa de două ori şi jumătate mai mult decât salariul pe care l-ar fi primit la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce transferul lui Alexandru Maxim la Stuttgart a fost oficializat, jucătorul a primit o ofertă de salariu cu multe zerouri din partea clubului din Bundesliga.

Dacă s-ar fi transferat la Steaua în această pauză competiţională, Maxim ar fi câştigat 8.000 de euro lunar. Doar că fostul gorjean a refuzat oferta făcută de Gigi Becali şi acum se felicită pentru alegerea făcută.
Stuttgart s-a arătat interesată de serviciile micuţului mijlocaş şi a oferit 1.5 milioane de euro la semnătură, iar salariul  jucătorului va fi de două ori şi jumătate mai mare decât ce ar fi primit la Steaua: 20.000 de euro lunar.

Maxim a efectuat deja vizita medicală la Stuttgart şi a semnat un contract valabil pe patru ani şi jumătate cu gruparea germană. Cifrele afacerii au fost dezvăluite de Marin Condescu, preşedintele Pandurilor:

„Clubul nostru ia 1,5 milioane de euro, într-o singură tranşă. Am preferat varianta asta celei de a primi 800.000 de euro, plus 20 la sută dintr-un transfer ulterior. Standard ne oferea la fel, 800.000 de euro, plus procente. Noi nu voiam să-l dăm de acum, dar mi-a zis că nu se mai poate concentra la meciuri la Pandurii, că vrea să plece. Şi Pustai mi-a spus că nu mai are cum să-l motiveze. Asta e, Maxim o să plece la Stuttgart, unde va avea 20.000 de euro pe lună salariu, plus bonusuri”.

La Pandurii Târgu Jiu, Maxim juca pe un salariu de 5.000 de euro lunar

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite