Adversar dificil pentru Şahtiorul lui Mircea Lucescu şi în play-offul Ligii. Cu cine poate juca echipa românului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Şahtiorul lui Mircea Lucescu a avut o dublă de foc în turul III preliminar al Ligii Campionilor,  contra lui Fenerbahce, de care a trecut cu brio, în stil de mare echipă.

După 0-0 la Istanbul, starurile de multe zeci de milioane de euro ale turcilor n-au avut nicio şansă la Lvov, unde s-a disputat returul, şi au pierdut cu 3-0. Mircea Lucescu, despre care s-a vorbit toată vara că e favorit s-o preia pe Fenerbahce, a pregătit impecabil meciul şi n-a avut nicio emoţie pentru calificare. Gladky a deschis scorul în minutul 25, căpitanul Srna a făcut 2-0 din penalty în minutul 65, iar Teixeira a închis conturile trei minute mai târziu. Pentru Şahtior urmează play-offul Ligii Campionilor, unde va da probabil peste un alt adversar de calibru, deoarece echipa ucraineană se află în urna non-campioanelor.

Playoff-ului Ligii Campionilor

Tragerea la sorţi are loc vineri de la ora 13.00.

Ruta non-campioanelor: Manchester United, Valencia, Leverkusen, Şahtior şi Sporting Lisabona (capi de serie), ŢSKA Moscova, Lazio, Brugge, AS Monaco, Rapid Viena (urna a doua)
Ruta campioanelor: Basel, Celtic, APOEL Nicosia, BATE Borisov, Dinamo Zagreb (capi de serie), Maccabi Tel-Aviv, Partizan Belgrad, Malmo, Skenderbeu, FK Astana (urna a doua)
 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite