Adevărul Live: şansele românilor în cupele europene. Pronosticuri pentru Steaua, Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua întâlneşte, miercuri, Ludogoreţ Razgrad, la Sofia FOTO Diana Seceleanu
Steaua întâlneşte, miercuri, Ludogoreţ Razgrad, la Sofia FOTO Diana Seceleanu

Jurnaliştii Iulian Anghel şi Mihai Molnar („Adevărul“) şi Gigi Stancu („Click!“) discută, începând cu ora 14.00, despre probabilitatea ca echipele româneşti să acceadă în fazele grupelor Champions, respectiv Europa League.

RĂMÂI PE ADEVARUL.RO PENTRU MAI MULTE DETALII

Steaua este cotată cu cea mai mare şansă de a trece de playoff-ul Champions League. Roş-albaştrii s-au impus, marţi, pe Arena Naţională, cu 1-0 în faţa lui Ludogoreţ Razgrad. Campioana Bulgariei a încasat un gol de la Alexandru Chipciu în ultimele minute de joc. Returul se va disputa miercuri, începând cu ora 21.45, la Sofia, unde roş-albaştrii vor fi susţinuţi masiv, membrii ambelor peluze anunţându-şi prezenţa în număr mare.

Astra Giurgiu şi Petrolul Ploieşti sunt angrenate în lupta pentru grupele Europa League. Giurgiuvenii au produs o surpriză în Franţa, cu Olympique Lyon, unde au învins cu 2-1. Manşa secundă se va juca joi, la 19.45. Pe de altă parte, ploieştenii au pierdut, pe teren propriu, cu 3-1, în faţa celor de la Dinamo Zagreb, iar acum vor înfrunta atmosfera din Croaţia, tot joi, de la 22.00.

Iulian Anghel: „Ludogoreţ e o echipă nou formată, nici nu are stadion, va juca la Sofia. Oraşul Razgrad are 30.000 de locuitori, nu umpli stadionul cu ei toţi. Nu este o echipă de speriat, am avut impresia că a venit la ciupeală. Bulgarii au rezistat ritmului Stelei până în minutul 60. Dacă penaltiul ratat de Chipciu, cred că Steaua ar fi avut biletele în buzunar. Steaua nu trebuie să plângă după Hamza. Faptul că nu a putut să-l ia confirmă că are probleme de conducere, pentru că patronul şi managerul sunt unde sunt. Ar fi o problemă uriaşă dacă Arlauskis nu ar juca, şi va intra fie Niţă, fie Cojocaru, va fi o problemă foarte mare. Niţă nu e nici măcar un portar de rezervă de nivelul Stelei“.

Gigi Stancu: „Arlauskis este un portar foarte ambiţios. La meciul de la Glasgow, când Unirea Urziceni a câştigat cu 4-1, el nu a putut să joace, a jucat Tudor. Ţin mint că vorbeam cu Arlauskis şi zicea că nu îşi simte piciorul, dar că vrea să-şi facă nişte injecţii şi să joace. E un jucător puţin nebun din punctul ăsta de vedere“.

Mihai Molnar: „Meciul din tur a fost controlat de la cap la coadă de Steaua, care a jucat foarte bine. Ludogoreţ mi s-a părut o echipă venită la alibi, fără să-şi propună prea mult, să vadă ce o fi. Dacă scotea un egal era impecabil. Golul lui Chipciu o pune pe Steaua în postură de favorită. Cinstit vorbind, nu ştiu cât m-ar impresiona Ludogoreţ. chiar dacă a câştigat campionatul în Bulgaria. O echipă care-l are pe Moţi titular de câţiva ani nu poate să fie una senzaţională“.

VIDEO Déjà vu după 18 ani: de ce eşecul cu Ceahlăul poate fi un semn bun pentru Steaua, înainte de returul cu Ludogoreţ

Ludogoreţ a pierdut locul întâi din campionatul bulgar, chiar înainte de returul cu Steaua. Echipa din Razgrad, doar egal în meciul cu Lokomotiv Sofia

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite