Acuze grave după decesul lui Prodan: „Suntem o ţară de jigodii“. De ce e arătat, din nou, cu degetul sistemul medical

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Prodan
Daniel Prodan

Fostul internaţional a suferit un infarct în timp se afla acasă şi, chiar dacă două salvări au ajuns la faţa locului, se spune că intervenţia n-a fost suficient de promptă.

Marius Şumudică e indignat de reacţia celor care ar fi putut să-l salveze pe Daniel Prodan, dar şi de faptul că prima ambulanţă a ajuns la reşedinţa fostului fotbalist fără doctor şi doar cu o asistentă medicală.

„E posibil să plesnească inima în el şi să vină prima ambulanţă după 14 minute? Nişte incompetenţi. Suntem o ţară de jigodii. Ăştia suntem! Mor oamenii cu zile. E posibil să vină prima ambulanţă fără medic, iar a doua la 22 de minute? Indiferent ce se întâmplă, nu se poate aşa ceva. Mori cu zile la 44 de ani. Suntem departe prin tot ceea ce facem“, a afirmat tehnicianul Astrei, potrivit gsp.ro. El s-a referit şi la o experienţă nefastă pe care a avut-o chiar el cu medicii români.

„N-ai văzut şi când te duci la medic şi unul îţi spune că ai hepatită, celălalt altceva şi tot aşa. Eu m-am dus o dată cu băiatul meu la doctor şi avea enterocolită şi l-a văzut medicul, că dormise la mă-sa în braţe şi avea urechea roşie, şi i-a zis că are otită. Nu vedeţi ce se întâmplă?!“, a completat Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite