A început campionatul Spaniei. Barcelona, victorie în deplasare, Real Madrid, doar egal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionatul Spaniei a început în weekend, având la startul lui un singur român, pe Răzvan Raţ, care a fost rezervă la Rayo Vallecano.

Umilită la precedenta vizită făcută la Bilbao, 0-4 în Supercupa Spaniei, Barcelona s-a revanşat, învingându-i pe basci cu 1-0 chiar la ei acasă, în runda inaugurală din La Liga.
Meciul a început nefericit pentru Leo Messi, care a ratat un penalty în minutul 31. Victoria catalanilor a fost adusă de Luis Suarez în minutul 54, din pasa lui Jordi Alba.

Real Madrid a pierdut deja două puncte în duelul cu Barcelona. Cu vedetele Ronaldo şi Bale în teren până în ultimul minut, "galacticii" nu au reuşit să-şi fructifice dominarea, ratând de foarte multe ori în situaţii de unu la unu cu portarul.

Real a început în forţă în deplasarea de pe El Molinon, cu Bale scăpat singur spre poarta lui Pichu, însă galezul a trimis în plasa laterală (12). Isco a încercat şi el poarta (22), fără succces, pentru ca 10 minute mai târziu Ronaldo să iasă şi el la rampă cu un şut puternic (33).

Cea mai mare ocazie le-a aparţinut însă gazdelor, care au fost foarte aproape de gol, mingea căzând linia porţii. Realul a replicat prin Ronaldo (77), cu un şut puternic şi apoi, din nou, tot portughezul (84) a vrut să smulgă cele trei puncte.

S-a terminat 0-0, într-o primă etapă-eşec pentru Rafa Benitez, la debutul pe banca Realului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite