A apărut şi al treilea candidat pentru preşedinţia UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angel Maria Villar
Angel Maria Villar

Federaţia Spaniolă de Fotbal anunţat că preşedintele Angel Maria Villar va candida la preşedinţia Uniunii Asociaţiilor Europene de Fotbal (UEFA).

În prezent, Angel Maria Villar ocupă poziţia de preşedinte interimar al UEFA, dar este perceput drept favorit pentru a-l înlocui pe Michel Platini, preşedintele suspendat al forului continental. "Preşedintele Federaţiei Regale de Fotbal a Spaniei, Angel Maria Villar, s-a înscris, oficial, la viitoarele alegeri pentru preşedinţia UEFA", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al RFEF.

Aleksandar Ceferin, preşedintele Federaţiei Slovene de Fotbal, şi olandezul Michael van Praag sunt contracandidaţii lui Villar la preşedinţia UEFA. Alegerile pentru preşedinţia Uniunii Asociaţiilor Europene de Fotbal vor avea loc pe 14 septembrie.

Michel Platini, preşedintele suspendat al UEFA, a fost interzis timp de patru ani din toate activităţile fotbalistice, împreună cu Sepp Blatter, ca urmare a unei investigaţii legate de o plată de 1.8 milioane de euro, făcută de Blatter către Platini.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite