Ţiţi rămâne cu funcţia sa decorativă la Steaua: „E tot ce-mi doresc de la viaţă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţiţi Dumitriu
Ţiţi Dumitriu

Dumitru Dumitriu (70 de ani) a declarat că Mirel Rădoi (34 de ani) nu a mai dorit să continue la Steaua, subliniind că nimeni nu l-a dat afară, şi a precizat că responsabilitatea pentru rezultatele echipei va aparţine lui Nicolae Dică (35 de ani).

"Mirel Rădoi nu a mai vrut să continue la Steaua, nimeni nu l-a dat afară. El va mai colabora cu noi, a rămas pe aceeaşi funcţie. Îmi pare rău că s-a ajuns în această situaţie, unii au făcut totul ca Mirel să plece. Aş dori să se accepte venirea lui Dică la conferinţe. El îşi asumă această responsabilitate, lui i-a transmis Mirel ştafeta, este cel mai onorant acest lucru. Mirel este un cunoscător al fotbalului, mai mult decât alţii cu licenţa pro. A făcut un pas înapoi, ca să vină în sprint în fotbalul românesc. Eu sunt omul care în orice moment, atunci când se va apela la mine voi sta lângă ei şi voi răspunde la aceste probleme. Am venit aici adus de Mirel Rădoi, pentru o funcţie care-mi conferea mie ce îmi doream să fac. Să urmăresc jucătorii împrumutaţi de Steaua, să fac fişe despre unii fotbalişti de la alte echipe pe care-i urmăream şi să merg să văd echipele cu care jucăm pentru a-i putea face lui Mirel o informare despre asta. Dică va rămâne antrenor în acte şi el e cel care trebuie să-şi asume toate rezultatele din perioada următoare", a declarat Dumitriu, citat de Mediafax.

Dumitriu crede că Steaua trebuie să facă totul pentru a rămâne în primele şase echipe: "Trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a rămâne în primele şase pe forţele proprii. Echipa are posiblitatea să demonstreze să-şi merită locul în play-off, nici nu mă gândesc că va fi altfel. Trebuie să strângem rândurile şi să obţinem victoriile necesare în acest final de an".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite