Ţiriac a desfiinţat-o pe Serena: Williams, atacată dur pentru ce a făcut la Paris. Ce l-a enervat pe miliardarul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams a devenit, în ultimele luni, o „clientă“ fidelă a omului de afaceri român, care o atacă pe fosta ocupantă a locului 1 WTA în mod sistematic.

Ion Ţiriac e de acum un duşman declarat al Serenei Williams! Relaţia dintre cei doi s-a stricat iremediabil şi, probabil, vom mai asista la atacuri verbale în ambele sensuri.

Totul a început după ce Ţiriac s-a luat de forma fizică a Serenei, spunând că americanca are 90 de kilograme, ar trebui să slăbească şi că tenisul feminin n-are nevoie de jucătoare ca ea! Drept urmare, Williams a refuzat să joace la Madrid, la turneul patronat de Ţiriac.

Acum, după ce Serena s-a retras înaintea meciului cu Şarapova de la French Open, Ţiriac a avut o intervenţie la Digi Sport în care a pus-o la zid pe sportiva de 37 de ani.

Ce a spus Ţiriac?

*Toţi aceşti „monştri“, care sunt nişte personalităţi enorme, din când în când, fac lucruri care n-ar trebui să se facă. La Madrid era (n. red - Serena Williams) pe tablou până în ultimul moment, apoi s-a retras. La Roma era pe tablou până în ultimul moment şi s-a retras. 

*Aici (n. red - la Roland Garros) există o regulă că n-ai voie în costumele în care ea s-a prezentat la turneu şi, totuşi, au acceptat. 

*Cu tot respectul pentru Serena, trebuie să respecte regulile. Acum, se retrage din meciul pe care-l aşteptau 20.000 de spectatori. E păcat pentru sport în general.

CITEŞTE ŞI:

Ţiriac, declaraţie dură despre Simona Halep: „Eu favoriţi din ăştia am văzut destui!“. Ce l-a îndemnat să zică aşa ceva

Serena, făcută mincinoasă: Un fost jucător de tenis a explicat de ce Williams nu s-a prezentat la meciul cu Şarapova

Serena a sperat într-un miracol: Antrenorul ei a explicat la ce s-a aşteptat Williams înaintea meciului cu Şarapova

Halep la ora socotelilor: Ce ar trebui să se întâmple la French Open pentru ca Simona să-şi păstreze locul 1 mondial

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite