Şumudică, în mare vervă: cum şi-a luat şeful peste picior şi câţi bani a câştigat pentru Astra în Cehia. Toate reacţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

De la discursul monosilabic de la finalul partidei cu Concordia Chiajna, în weekend, tehnicianul giurgiuvenilor a trecut la unul spectaculos, în stilul său caracteristic, după victoria de la Plzen.

Marius Şumudică a fost pe punctul de a nu face deplasarea în Cehia, alături de campioana României, fiind în conflict deschis cu conducere, deoarece a „îndrăznit“ să-şi ceară restanţele financiare, în valoare de 300.000 de euro.

Cum o victorie în Liga Europa e răsplătită de UEFA cu 360.000 de euro, se poate spune că, joi, tehnicianul şi-a câştigat banii. La acest aspect a făcut referire, uşor ironic, chiar şi Şumudică în interviul acordat Dolce Sport, după 2-1 cu Viktoria Plzen.

Marius Şumudică (antrenor Astra): Când îşi revine Şumudică, îşi revine şi echipa. A fost momentul zero. Şi eu mi-am dat seama că n-am avut o atitudine corectă la meciul cu Chiajna. Am pregătit foarte bine acest meci. Am câştigat jocul la Budescu şi Alibec. A redevenit acea dublă care îşi spune cuvântul în Liga I. Le mulţumesc tuturor jucătorilor. Alibec e cel mai bun vârf din Liga I. Merită să fie la naţională. I-a călărit singur, a murit pe teren. E un jucător care poate face diferenţa, un număr 9 veritabil. Azi am reuşit să-mi scot creanţa, am câştigat 360.000 de euro. Am mai câştigat nişte bani. Deocamdată, eu sunt antrenorul Astrei. Au fost unele tatonări cu Dinamo, le recunosc. Mă flatează acest lucru. Eu îmi doresc să fiu la o echipă care vrea performanţă. Dacă nu se va putea la Astra, iau în calcul o despărţire. Vreau o echipă care să se bată la play-off, să se bată cu echipele pe care le-am chinuit în ultimii ani.

Denis Alibec (atacant Astra): E cel mai bun meci făcut de noi în acest an, suntem foarte fericiţi şi cu această victorie cred că ne vom reveni. Domnul Şumudică a fost alături de noi săptămâna aceasta, s-a implicat foarte mult. Chiar ne-a spus înainte, în vestiar, că vom câştiga acest meci. M-am înţeles foarte bine cu Budescu, mi-am adus aminte de meciurile pe care le-am făcut anul trecut.

Silviu Lung jr (portar Astra): A fost un meci foarte greu, o echipă foarte bună, care a fost cap de serie la tragerea la sorţi şi era favorită la calificarea din grupă. Ne-am apărat foarte bine, am plecat foarte bine pe contraatac şi am mai adăugat o amintire frumoasă pentru Astra. Când lucrurile s-au mai aşezat la echipă, au venit şi rezultatele. Am fost asiguraţi că nu vom mai avea probleme financiare şi privim optimişti spre viitor. Nu cred că domnul Şumudică a vrut vreodată să plece de la echipă, cred că totul a fost doar o strategie pentru a ne motiva. Avem şanse să ne calificăm, e o grupă echilibrată, unde sperăm să adunăm cât mai multe puncte.

Constantin Budescu (atacant Astra): Ne bucurăm că am obţinut cele trei puncte. Suntem foarte fericiţi. Au primit un penalty pe sfârşit şi am avut ceva emoţii. Suntem un grup unit aici, Şumudică ne-a asigurat că nu va pleca. Sunt ceva discuţii, dar o să se rezolve, mai ales după această victorie.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite