Şi Iordănescu iese la atac după meciul cu Polonia: „Când am adus antrenor neamţ, am făcut-o să aruncăm cu praf în ochii iubitorilor de fenomen!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul secolului trecut în România, Anghel Iordănescu, în vârstă de 66 de ani, a plecat din fotbal pe uşa din dos, după rezultatul sub aşteptări al echipei naţionale de la Euro 2016.

După ce tatăl său a fost criticat din toate părţile în vară, Edi Iordănescu (38 de ani), antrenorul bulgarilor de la ŢSKA Sofia, a avut o reacţie interesantă după meciul cu Polonia, referitoare la Christoph Daum (63 de ani). 

Tehnicianul Edi Iordănescu a afirmat, vineri seară, că aducerea lui Christoph Daum a reprezentat "un praf în ochii iubitorilor de fenomen din România", dar crede că acesta trebuie să-şi ducă mandatul până la final. "Când am adus antrenor neamţ, am făcut-o fie să aruncăm cu praf în ochii iubitorilor de fenomen din România, fie că am fost atât de naivi să credem că poate schimba fotbalul românesc. Daum e doar o victimă, măcar să lăsăm omul să-şi ducă campania la final. Poate că era mai bine să aducă cu el în staf şi niste experţi financiari nemţi să ne scoată echipele din insolvenţă !!", a scris Iordănescu pe Facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite