Şarapova, dopată şi contestată de un fost lider WTA: „Să i se retragă toate titlurile. Eu nu am trişat niciodată!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Şarapova a furnizat bomba începutului de an în lumea sportului, fiind depistată pozitiv la un control antidoping, desfăşurat la Australian Open.

Şarapova a fost suspendată provizoriu şi a pierdut deja câteva contracte de sponsorizare. Un fost lider mondial consideră însă că Şarapova trebuie deposedată de toate titlurile pe care le-a câştigat în carieră. "Sunt extrem de furioasă şi dezamăgită. A trebuit să-mi pierd cariera, dar nu am ales niciodată să trişez. A trebuit să arunc prosopul şi să sufăr. Nu am beneficiat de o echipă de medici plătită la nivel înalt care să caute pentru mine o modalitate de a trişa şi de a fenta sistemul, aşteptând ca ştiinţa să mă prindă.

Care este explicaţia faptului că o persoană ia un medicament de inimă, care ajută inima să se recupereze mai repede, fără a avea o problemă cardiacă? În opinia mea, dacă totul este adevărat ar trebui să i se retragă fiecare titlu", a scris americanca Jeniffer Capriati (foto jos), pe twitter. În vârstă de 39 de ani, ea a fost numărul 1 mondial în 2001.

jennifer capriati

Maria Şarapova a câştigat în cariera ei 35 de titluri WTA, între care cinci au fost titluri de Grand Slem.

Maria Şarapova s-a dopat cu o substanţă folosită doar în ţările fostei URSS. Medicamentul ajută şi la îmbunătăţirea performanţelor sexuale

Şarapova, dopată. Ce suspendare au primit alţi jucători de tenis şi ce riscă ea

Federaţia Internaţională de Tenis: „Începând cu 12 martie, Maria Şarapova e suspendată provizoriu pentru dopaj”

Şarapova, dopată: ce ironie şi-a permis Maria în conferinţa în care a admis că a testat pozitiv. Se cere deja iertarea ei

Şarapova, dopată: prima reacţie din partea avocatului jucătoarei din Rusia. La ce pedeapsă se aşteaptă Maria

Ce lovitură! Maria Şarapova a picat un test antidoping! „Am făcut o greşeală uriaşă”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite