Şarapova dezvăluie adevărata imagine a Serenei Williams şi spune de ce nu poate fi prietenă cu ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Şarapova vs Serena Williams
Maria Şarapova vs Serena Williams

Cartea autobiografică lansată de Maria Sharapova, ”Unstoppable: my life so far”, a fost lansată pe 12 septembrie şi de atunci tot dă naştere la subiecte bazate pe citate din ea.

Unul dintre capitolele cele mai aşteptate de public a fost cel legat la rivalitatea cu Serena Williams, pe care Sharapova a învins-o de doar două ori  în 21 de meciuri. Nu cred că e o surpriză pentru nimeni că rusoaica spune că nu e deloc prietenă cu americanca. ”Mereu m-am simţit mai mică în preajma ei. Prezenţa ei, încrederea ei, personalitatea ei, toate acestea măfac să mă simt aşa. Serena şi cu mine ar fi trebuit să fim prietene. Iubim aceleaşi lucruri, avem aceleaşi pasiuni. Doar câţiva oameni din lume ştiu ceea ce ştim noi – ce simţi în momentul în care eşti în mijlocul furtunii, frica şi furia care te conduc, cum e să câştigi şi cum e să pierzi. Numai că noi nu suntem prietene. Chiar deloc. Cred că, de fapt, noi ne ambiţionăm una pe cealaltă. Poate asta e mult mai bine decât să fim prietene. Dar cine ştie? Poate într-o zi, când totul va trece, poate vom deveni prietene. Sau nu. Nu poţi spune niciodată.”, a scris Sharapova în carte.

"Fizicul ei este mult mai impunător când o vezi pe teren decât la televizor. Are braţe groase şi picioare groase. Este atât de puternică şi de intimidantă. 
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite