Întuneric la Lisabona: nocturna stadionului s-a oprit, iar Sporting a fost la un pas de a pierde meciul la „masa verde“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arena echipei Sporting Lisabona a cedat în timpul meciului cu Maribor FOTO Patrícia De Melo Moreira/AFP
Arena echipei Sporting Lisabona a cedat în timpul meciului cu Maribor FOTO Patrícia De Melo Moreira/AFP

Meciul dintre Sporting Lisabona şi NK Maribor, disputat în etapa a cincea a grupelor Champions League, a fost întrerupt în momentul în care gazdele conduceau cu 2-1. Partida a fost reluată în cele din urmă, iar cea dintâi echipă s-a impus, parafând scorul 3-1.

După cele 45 de minute, Sporting Lisabona conducea, graţie golurilor lui Carlos Mané (10') şi Nani (35'), în vreme ce în dreptul lui NK Maribor era trecut doar autogolul lui Jefferson Nascimento (42'). 

În a doua repriză, meciul nu s-a mai putut desfăşura în mod obişnuit, întrucât instalaţia de nocturnă de pe stadionul „José Alvalade“ nu a mai funcţionat la capacitate maximă. În cazul în care meciul nu ar fi continuat, gazdele riscau pierderea partidei la „masa verde“. Partida a fost reluată însă, iar Sporting Lisabona şi-a asigurat victoria, după ce Islam Slimani a închis tabela (65').

VIDEO Champions League: înfrângere pentru Şahtior Doneţk, victorie pentru codaşa Manchester City în faţa liderului Bayern München şi un meci întrerupt

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite