Încă o calificare ratată. România a pierdut şi cu Rusia, la under 19, scor 1-3, în Turul de Elită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Iovan. FOTO: Mediafax
Ştefan Iovan. FOTO: Mediafax

Desfiinţată de Austria cu 5-0, selecţionată antrenată de Ştefan Iovan nu mai are nici şansă de calificare la Europeanul din iulie, după încă un eşec, 1-3 cu Rusia.

Am plecat cu pretenţii să câştigăm grupa, potrivit declaraţiilor selecţionerului Ştefan Iovan, dar la final ne vom lupta să evităm ultimul loc. 

Cu Rusia, în al doilea meci din Turul de Elită, deşi au deschis scorul în prim repriză, cu golul lui Păun (23), „tricolorii mici“ au fost surclasaţi în ultima jumătate de oră a întâlnirii de la Mogoşoaia, când au încasat trei goluri, autori Miranciuk (61) şi Davidov (76, 80). 

Echipa României cu Rusia: 

România: 12. Petrariu - 2. Băjan, 6. Achim, 14. Manea, 15. Dumitraşcu - 8. Şerban-cpt., 5. B. Vasile - 7. Popadiuc, 10. Vână, 19. Păun - 9. Puşcaş.Antrenor: Ş. Iovan.

Rezerve: 1. Fejer, 3. N. Vasile, 4. Răuţă, 11. Rotariu, 16. Marin, 17. Tudorie, 18. Mitriţă

După disputarea primelor două meciuri din grupă, România nu mai are nicio şansă de calificare la Europeanul din Ungaria.

Pe 10 iunie, la Mogoşoaia, de la ora 18.00, elevii lui Iovan vor juca un meci de palmares, contra unei alte echipe care n-a strâns niciun punct în grupa a 6-a, Norvegia. 

Austria şi Rusia, în schimb, ambele cu câte şase puncte, se vor înfrunta pentru a decide ocupanta primului loc din grupă şi echipa calificată la Europene. 

România găzduieşte toate meciurile din grupa a 6-a de la Turul de Elită. Partidele se joacă la Mogoşoaia şi Buftea.

Turul de Elită este faza finală a preliminariilor pentru calificarea la Europeanul din Ungaria.

În această fază s-au calificat 27 de echipe, plus Spania, care a intrat direct în turul de elită. Au rezultat şapte grupe de câte patru echipe, iar echipele de pe primul loc se vor califica automat la Europeanul din Ungaria (19-31 iulie), alături de ţara gazdă. 

Vezi şi 

Rezultat ruşinos la under 19: România, demolată de Austria la Mogoşoaia, 0-5!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite