Una dintre pacientele cu COVID-19 din Timişoara care era transferată în Ungaria a decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: caracter ilustrativ/ Sursă foto: Inquam photos - Octav Ganea
Foto: caracter ilustrativ/ Sursă foto: Inquam photos - Octav Ganea

O femeie de 66 de ani, cu COVID-19, care urma să fie transferată de la Timişoara la Szeged, în Ungaria, a murit. Ambulanţa a fost întoarsă din drum chiar de la ieşirea din Timişoara, întrucât starea pacientei s-a înrăutăţit brusc.

Pe de altă parte, aeronava C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române a aterizat la Timişora, joi seara, cu trei pacienţi cu COVID-19, de la Bucureşti, care sunt duşi cu ambulanţe la Szeged, în Ungaria.

Potrivit medicilor, o femeie de 66 de ani, cu COVID-19, care era pregătită pentru a fi transferată, joi, la Szeged, în Ungaria, cu o ambulanţă, a fost întoarsă din drum, la ieşire din Timişoara, după ce starea ei de sănătate s-a înrăutăţit brusc. Revenită la spital, femeia a decedat în scurt timp.

O a doua femeie, tot de 66 de ani, a fost transferată cu succes în Ungaria.

Joi seara, o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni speciale, a aterizat pe Aeroportul Internaţional Timişoara, de la Bucureşti, cu trei pacienţi cu COVID-19, aflaţi în stare gravă. Aceştia vor fi monitorizaţi de echipe medicale complexe şi preluaţi de pe pista aeroportului, pentru a fi transferaţi, de asemenea, în Ungaria, la Szeged.

Cu câteva ore înainte de această misiune, o altă aeronavă C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române a efectuat o misiune de transport umanitar de la Bucureşti, la Oradea, unde a dus alţi cinci bolnavi care apoi au fost transferaţi cu ambulanţe la Spitalul din Debrecen.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite