Târgul de joburi Angajatori de Top oferă 4.000 de locuri de muncă absolvenţilor de studii universitare. IT-iştii, cei mai căutaţi pe piaţa muncii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de companii vor fi prezente în perioada 27 - 28 martie la Târgul de joburi „Angajatori de Top”, eveniment care pune la dispoziţia absolvenţilor de studii superioare dar şi a persoanelor cu experienţă, nu mai puţin de 4.000 de locuri de muncă.

Domeniile de activitate în care sunt disponibile poziţii sunt variate, informează angajatorii. Astfel, cei interesaţi au şanse să îşi găsească un job fie în IT, servicii, inginerie, telecom, consultanţă sau industria farmaceutică. Faţă de anii precedenţi, târgul din acest an pune la dispoziţia celor interesaţi şi locuri de muncă în străinătate, în ţări precum Bulgaria, Ungaria, Franţa, Germania şi Marea Britanie.

„În comparaţie cu ediţia anterioară a evenimentului am observat o diversitate a domeniilor reprezentate de companiile confirmate”, susţin organizatorii.

Specialiştii în IT, cei mai căutaţi pe piaţa muncii

Potrivit unui comunicat de presă, cele mai multe poziţii deschise sunt în domeniul IT. Mai exact, 32% din oferte îi vizează pe specialiştii din IT. Un interes deosebit al angajatorilor din acest an este pentru persoanele care au experienţă în domeniul serviciilor, la mare căutare fiind şi inginerii. Concret, 9% din locurile de muncă ce vor fi scoase la concurs sunt pentru ingineri.

Participarea la târgul de carieră le ofera vizitatorilor posibilitatea să aplice la joburile deschise în această perioadă şi să discute cu reprezentanţi ai companiilor prezente. Câţiva dintre angajatorii prezenţi pe 27-28 martie la Sala Palatului din Bucureşti sunt: Accenture, Adecco, ADP Group, Allianz Worldwide Partners, Amiq Consulting, ArcelorMittal, Atos IT, Avira, BCR, BearingPoint, Bitdefender, Blue Point, BRD - Groupe Société Générale.

grafic

Pe aceeaşi temă:

Peste 3.400 de oportunităţi de carieră deschise la târgul Angajatori de Top Bucureşti

Angajatorii nu văd cu ochi buni creşterea salariului minim. Presiunea costurilor cu forţa de muncă este prea mare şi ar putea recurge la disponibilizări

Ministrul Muncii: salariul minim brut va creşte de la 900 la 975 de lei din ianuarie

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite