Sfatul câştigătorului celui mai mare premiu din istoria Loteriei: „Fiţi perseverenţi, jucaţi mereu!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătorul celui mai mare pot din istoria Loteriei Române s-a prezentat, marţi, la sediul instituţiei pentru a-şi ridica premiul. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, este un împătimit al jocului LOTO 6/49 de peste 20 ani.

„Am jucat întotdeauna aceleaşi trei variante şi o variantă la Noroc, iar numerele pe care am pariat au o semnificaţie personală”, povesteşte bărbatul.

Până să câştige premiul care l-a făcut milionar în euro, cel mai norocos român a obţinut doar câştiguri mici, cel mai adesea de trei numere. Valoarea câştigului este de 48.952.706,17 lei, iar biletul l-a costat 16,9 lei.

„Fiţi perseverenţi, jucaţi mereu! Cred că asta e cheia succesului”, susţine proaspătul milionar.

Numerele extrase la Loto 6/49 care au adus un câştig de 11 miliarde de euro: 22, 49, 18, 7, 47,

Pe aceeaşi temă:

Cine joacă, de fapt, la Loto şi care sunt şansele reale de câştig ale împătimiţilor?

Potul cel mare al Loteriei Române depăşeşte opt milioane de euro în această săptămână, asfel că jocul 6/49 a devenit unul dintre cele mai incitante pentru românii amatori de jocuri de noroc. Cele 8,48 milioane de euro înfierbântă minţile celor mai mulţi dintre români, astfel că ne-am propus să vedem care este profilul jucătorului la Loto şi, în măsura posibilităţilor, să descoperim care sunt şansele acestuia de câştig.

Învăţăturile câştigătorilor la LOTO 6/49 către amatori

Împătimiţii acestui joc dau câteva ponturi care vă pot mări şansele de a descoperi combinaţia norocoasă. Deşi pentru cei mai mulţi dintre noi câştigul la Loto ţine doar de noroc, specialiştii spun că pentru ghicirea numerelor norocoase sunt suficiente câteva calcule matematice. În plus, aceştia susţin că sunt câteva reguli simple pe care jucătorii le pot respecta pentru a-şi mări şansele de câştig.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite