Se deschide târgul de joburi „Angajatori de Top” unde sunt aşteptaţi peste 15.000 de studenţi, dar şi profesionişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul Angajatori de Top, cel mai mare eveniment de recrutare pentru persoanele care caută un loc de muncă, aşteaptă în această toamnă peste 15.000 de studenţi, dar şi de profesionişti, care au posibilitatea să aplice pentru una din poziţiile deschise de companiile participante. Evenimentul se va desfăşura în Bucureşti, în Iaşi, dar şi în mediul online.

Dacă în perioada 25 - 26 octombrie cei interesaţi pot participa la târgul de joburi care are loc la Sala Palatului, în perioada 8-9 noiembrie persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot lua parte şi la ediţia locală a târgului de carieră.

„Este vorba despre cea de-a doua ediţie pe care o vom organiza în Iaşi, prima având loc în toamna anului 2008. Ne bucurăm de susţinerea partenerilor cu tradiţie Angajatori de Top, oferind astfel celor care sunt în căutarea unui loc de muncă şansa de a întâlni în cadrul evenimentului atât companii multinaţionale, cât şi angajatori care activează pe plan local. Iaşiul este un oraş cu potenţial în atragerea investitorilor, un oraş care concentrează un număr semnificativ de candidaţi potriviţi cerinţelor angajatorilor”, a explicat Adrian Stănescu, manager de proiect.

Totodată, cele două evenimente vor fi completate de ediţia virtuală a proiectului, o extensie la nivel naţional, în perioada 11 - 15 noiembrie. Candidaţii îşi pot crea un cont şi un CV pe www.hipo.ro, ulterior având posibilitatea de a accesa platofrma evenimentului.

Printre companiile prezente la târgul de joburi se numără JTI, ArcelorMittal, Dell, Oracle, Grup Renault Romania, BRD - Groupe Société Générale, Groupama Asigurari, ING Asigurari de Viata, BearingPoint, Mondelēz Romania, L’Oréal Romania, Raiffeisen Bank, Microsoft, Bitdefender, McDonald's Romania, Intel, Stefanini, Sparkware Technologies, ProCredit Bank, IBM, EY, Computer Generated Solutions, Cegeka, Endava, ABS, Microchip Technology, TeamNet International.

60.000 de oameni au vizitat târgul de joburi „Angajatori de Top” în primăvară

Ediţia precedentă a Târgul virtual de joburi „Angajatori de Top” a depăşit 60.000 de vizitatori online în perioada 24-25 aprilie 2013. Peste 3.000 de locuri de muncă au fost disponibile în cadrul târgului, atât în Bucureşti cât şi în alte oraşe ale ţării.

Un simplu click face legătura dintre candidat şi angajator, astfel că acesta va fi la curent atât cu filozofia companiei în cadrul căreia îşi doreşte să lucreze, cât şi cu poziţiile disponibile. În plus, candiaţii pot discuta live cu angajatorii în diferite intervale orare, afişate pe site.

Companiile care participă la târg caută deopotrivă studenţi şi angajaţi începători, dar şi persoane cu experienţă.

Pe aceeaşi temă:

Rata şomajului a scăzut uşor în august faţă de iulie. Numărul şomerilor a ajuns la 443.610

Rata şomajului a scăzut uşor în luna august faţă de iulie, la nivel naţional fiind înregistrate, în total, 443.610 de persoane fără ocupaţie, cu 23.322 mai puţine decât în luna anterioară, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Şanse de angajare. Aproximativ 900 de tineri absolvenţi, aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă din 27 septembrie

Absolvenţii promoţiei 2013 care se află în căutarea unei slujbe sunt aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă ce va avea loc vineri, 27 septembrie 2013, începând cu ora 9.00, la sediul Agenţiei Călăraşi, dar şi la Olteniţa.

Peste 12.000 de posturi vacante, cele mai multe pentru studii medii şi necalificaţi

Peste 12.000 de locuri de muncă, majoritatea în Capitală şi în judeţele Cluj, Iaşi, Braşov şi Hunedoara, sunt disponibile la nivel naţional, cele mai multe fiind destinate persoanelor cu studii medii şi celor necalificaţi, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea forţei de Muncă (ANOFM).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite