Articol publicitar

Rompetrol oferă o pauză sănătoasă în staţiile de alimentare de pe autostrada A2

Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Rompetrol oferă celor care călătoresc spre litoral în acest weekend, un moment de relaxare în care îşi pot verifica starea de sănătate şi se pot revitaliza cu produse hidratante, într-o zonă de special concepută pentru aceştia.

Astfel, sâmbătă dimineaţă, în staţiile Rompetrol de la km 88 şi km 139 de pe Autostrada Soarelui, în sensul de mers spre Constanţa, cei aflaţi pe autostradă îşi pot măsura tensiunea arterială şi forma fizică generală printr-un consult sumar al stării lor de sănătate. Sub umbrelele Rompetrol, aceştia vor primi în zona de relaxare o „doză de revigorare“ cu produse fresh, fructe proaspete de sezon, apă. Experienţa revitalizantă va fi completată o cortină multisenzorială pregătită la intrarea în zona de relaxare.

Duminică, zonele de revitalizare Rompetrol vor fi pregătite pe sensul Constanţa – Bucureşti la km 139 şi km 88, în a doua parte a zilei.

"Pauzele pe care le oferim clienţilor noştri sunt revitalizante, menite să ofere nu numai calitatea carburanţilor şi a serviciilor noastre gastro, ci şi un moment semnificativ de reîmprospatare, un stimulent sănătos, energia necesară pentru revenirea la drum şi continuarea acestuia către destinaţiile dorite", a declarat Gabriela Budisteanu, directorul de marketing al grupului KMG Rompetrol.

Acţiunea se înscrie în activităţile Rompetrol de promovare a unui mod de viaţă sănătos pentru clienţii săi şi pentru comunităţile în care compania îşi desfăşoară activităţile. Pe parcursul verii, Rompetrol oferă experienţe noi de brand, atât prin confortul oferit în staţiile de alimentare cu carburant, cât şi prin calitatea produselor gasto din restaurantul hei şi ospitalitatea angajaţilor săi.

Sub sloganul “Rompetrol – Ajungi mai departe”, compania oferă o pauză nu numai de alimentare cu carburant, dar şi de reîncărcare cu forţe proaspete pentru o experienta plăcută la drum. Mai multe detalii despre Campania de vară a Rompetrol puteti accesa pe acest link

Rompetrol Downstream, companie membră a KMG International, operează o reţea de 138 de staţii proprii de alimentare în România şi de peste 700 de punte de distribuţie în ţară. Compania implementează un nou concept al staţiilor de alimentare, cu un design premium, combinând nevoile şi aşteptările clienţilor cu cele mai bune soluţii tehnice.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite