Noul Spital de Arşi ar putea fi construit în zona restaurantului „Doi Cocoşi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul Spital de Arşi din Capitală ar putea fi construit în zona restaurantului „Doi Cocoşi” din Capitală, pe o suprafaţă de 4,5 hectare.

Potrivit unor surse citate de news.ro, terenul se află în proprietatea Primăriei Sector 1, au declarat, joi, pentru News.ro, surse oficiale. Potrivit primelor estimări, dar ar putea fi extins cu încă aproape trei hectare, potrivit surselor citate.

„Discuţiile privind acest teren pe care ar urma să fie construit primul spital de arşi adevărat, cu circuite şi secţii aşa cum sunt prevăzute de standardele europene, vor fi purtate de către primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu”, au arătat oficialii.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, au anunţat pe 12 august că vor să construiască un nou spital de arşi, rămânând în discuţie amplasamentul acestuia, şi că până la ridicarea noii unităţi medicale vor fi făcute lucrări ample la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi, care a fost închisă.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite